03 Σεπτεμβρίου 2010

Φέυγει κι αφήνει πίσω της συντρίμια...

batzeliΣύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα και πληροφορίες η Κ. Μπατζελή θα κατέβει τελικά για περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας. Αφού μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο κατάφερε να αναστατώσει το γεωπονικό κόσμο φεύγει και αφήνει πίσω της τα συντρίμια που η ίδια δημιούργησε..

Μικρά και μεγάλα σχέδια βελτίωσης, νομοσχέδιο για τον ΕΛΓΑ, αποσπάσεις υπαλλήλων στον ΟΠΕΚΕΠΕ, καμία προκύρηξη για συμβασιούχους σε ΕΛΓΑ και ΟΠΕΚΕΠΕ, μειωμένες θέσεις στη Δακοκτονία, ένα σχέδιο νόμου που αφορά την ΑΓΡΟΓΗ και αγνοείται η τύχη του, δηλώσεις ότι οι γεωπόνοι είναι "κλειστό επάγγελμα" είναι κάποια ενδεικτικά παραδείγματα της πολιτικής του ΥΠΑΑΤ επί ηγεσίας Κ. Μπατζελή...

Αν πιστεύετε ότι γίνομαι κακός κα. Υπουργέ, μπορώ να απαντήσω στη φράση σας "η Γνώση είναι κοινή για όλους" ότι το μόνο που μπορεί να μας συνδέει είναι η "κοινή λογική"... Και η κοινή λογική ερμηνεύει το έργο σας ως συντρίμι για τους Γεωπόνους...!

Ακολουθεί δημοσίευμα για την υποψηφιότητα της Κ. Μπατζελή στις επικείμενες εκλογές.

Είπε το ΝΑΙ τελικά η Κατερίνα Μπατζελή.

Eδώ και καιρό σε δημοσιεύματά του το Lamia Report επέμενε ότι στη Περιφέρεια Στερεάς η εκλεκτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα είναι η Κατερίνα Μπατζελή.

Παρά τις διαψεύσεις και τα δημοσιεύματα περί του αντιθέτου η υποψηφιότητα της Κατερίνας Μπατζελή "κλείδωσε" σήμερα, νωρίς το πρωί, μετά από τηλεφώνημα στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού από το Μέγαρο Μαξίμου στο πορτοκαλί τηλέφωνο της Υπουργού Ανάπτυξης.

Χθες είχε προηγηθεί συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με την Κατερίνα Μπατζελή όπου της ζητήθηκε να κατέβει ως υποψήφια, αφού οι δημοσκοπήσεις τη φέρουν να κερδίζει την κούρσα της αναγνωρισιμότητας στη Περιφέρεια. Η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αρνήθηκε ευγενικά, προβάλλοντας εκτός από υπηρεσιακούς, προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Φυσικά το ευγενικό ΟΧΙ που είπε στον Πρωθυπουργό, εννοείται πως δεν θα ίσχυε σε περίπτωση "επιστράτευσης" και η τελική απόφαση θα ήταν του Προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Έτσι λοιπόν ήρθε το πρωινό τηλεφώνημα για να βάλει τέλος στο "θρίλερ" με το χρίσμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Απέναντι από την Κατερίνα Μπατζελή θα είναι ο Θανάσης Χειμάρας, που φυσικά προτιμούσε ως αντίπαλο τον Κλέαρχο Περγαντά για πολλούς και διαφόρους λόγους...
http://www.lamiareport.gr/

agri.gr