08 Σεπτεμβρίου 2010

''Μέγαρο Μαξίμου'': «Φιλοκαλούμεν γαρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας»

Ανασχηματισμός: O ''GAP o Τροϊκα-νός'' οδηγεί την Ελλάδα στο... μέλλον, με τα ''εργαλεία'' του σημιτικού παρελθόντος. Ο 4ος δρόμος γιά τον...σοσιαλισμό του GAP, έχει δεξιο-νεοφιλελεύθερους του παλαιού αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ, που ακόμα δηλώνουν... Σοσιαλιστές. 'Ολοι περίμεναν δυναμική κυβέρνηση με ικανούς, άφθαρτους και προέκυψαν τα σκουριασμένα υλικά, μαζί με...υπουργείο Υγείας, 'Αθλησης-Κανό και Διατροφής.

Αλλοπρόσαλλη η σύνθεση της νέας κυβέρνησης: Eπαγγελματίες κομματικοί της πλατείας Κολωνακίου ανάλαβαν εργατικές, αγροτικές ''υπευθυνότητες'' και πολλά άλλα τέτοια ευτράπελα, που δείχνουν έλλειψη σοβαρότητας και την ομηρία, του -όπως αποδείχτηκε- μικρού πρωθυπουργού της χώρας.

Από το νέο κυβερνητικό σχήμα με τα ''ξοφλημένα γραμμάτια'' του πολύ αμαρτωλού παρελθόντος, λείπουν μόνο ο 'Ακης, ο Γιάννος και ο Τσουκάτος... Η μόνη ''σωστή'' επιλογή, αυτή του Kολωνακιώτη υπουργού Γεωργίας, επειδή βρίσκεται κοντά στο... αντικείμενο της αδυναμίας του: Τα... δενδρύλια (εκλεκτής ποιότητας, Καλαμάτας και Ζωνιανών).

Το πολυπρόσωπο κυβερνητικό σχήμα είναι αντιπροσωπευτικό του κράτους- ''τέρατος'' που τρώει τα σωθικά της Ελλάδας μας γιά δεκαετίες. Και στην πιό κρίσιμη καμπή της νεότερης ιστορίας της, η πατρίδα μας κυβερνάται από άξεστους, δουλοπρεπείς, ψεύτες, ευθυνόφοβους κομματικούς παπατζήδες, χωρίς να υπάρχει αξιόλογη αξιωματική αντιπολίτευση, επειδή η ΝΔ κατάντησε ''τσίρκο'', της μίζας και της πλάκας.

Συμπέρασμα: Ο μιάς χρήσης ''δεδομένος'' της Ουάσιγκτον GAP, δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα. Τον εγκλώβισαν νταβατζήδες και σκληρός πυρήνας του ''λαδιάρικου'' ΠΑΣΟΚ. Απλά, θα ''παραμυθιάζει'' τον ελληνικό λαό όσο μπορεί ακόμα και θα το ''παίζει'' μεγάλος ''ηγέτης'' έξω, με συχνά πολυέξοδα ταξίδια, ελπίζοντας να γίνει ΓΓ του ΟΗΕ, επειδή η Ελλάδα, που την κατάστρεψαν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της, δεν θ' αποφύγει την χρεοκοπία.

http://www.kalami.net/