15 Οκτωβρίου 2010

Δ. ΓΑΛΑΜΑΤΗΣ: 138 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΤΗ ΒΟΛΒΗ

Με μια συμβολική κίνηση αποκέντρωσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης και οι 138 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Νέα αρχή. Μαζί για το αύριο», έβαλαν από την Αρέθουσα την αφετηρία για μια νέα αρχή στην περιοχή της Βόλβης.

Μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δήμου Αρέθουσας σε κεντρικό σημείο της Αρέθουσας, οι 138 υποψήφιοι του συνδυασμού «Νέα αρχή. Μαζί για το αύριο» με επικεφαλής τον Δημήτρη Γαλαμάτη, υπέγραψαν τη συμμετοχή τους στη νέα προσπάθεια για την ανάπτυξη της Βόλβης.

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΕΘΟΥΣΑΣ

Στην ομιλία του, παρουσία πλήθους κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά τους γύρω δρόμους ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης τόνισε ότι πρεσβεύει ένα σχέδιο καθαρό και ανοιχτό μπροστά στο λαό, για ισόρροπη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.

«Την προεκλογική περίοδο, ο «Καλλικράτης» αποτελεί για ορισμένους, ευκαιρία για παραπλάνηση», υπογράμμισε, «ώστε να κρύψουν από τους πολίτες την αληθινή τους φύση, λέγοντας κάτι στη μια περιοχή, για να το αρνούνται στην άλλη». Επισήμανε ωστόσο, ότι ο ίδιος θα παλέψει ώστε να ακούγεται μόνο η αλήθεια στους δημότες και όχι το χάϊδεμα των αυτιών κατά περίπτωση. «Έχουμε ευθύνες απέναντι στους συνδημότες μας και ιδιαίτερα απέναντι στους νέους ανθρώπους, που με τις πρακτικές αυτές αποστασιοποιούνται από τα κοινά και απαξιώνουν την πολιτική, ακόμα και στην τοπική της έκφραση», ανέφερε χαρακτηριστικά. Και συμπλήρωσε ότι το νέο μοντέλο διοίκησης απαιτεί νέες ιδέες, συγκροτημένη διοίκηση με γνώση, που μπορεί να βρει τους απαιτούμενους πόρους για να υλοποιήσει τις δράσεις του νέου δήμου.