25 Οκτωβρίου 2010

Κύλισε ξανά στην πρέζα ο Γκαρσία... Συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η συνάντηση του Πάμπλο Γκαρσία με τον τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Παντελή Κωνσταντινίδη, με τον Ουρουγουανό να δίνει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του την περασμένη εβδομάδα.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης ανακοίνωσε στον παίκτη την απόφαση της διοίκησης για την επιβολή υψηλού προστίμου. Το θέμα που είχε προκύψει λύθηκε και ο παίκτης τέθηκε ξανά στη διάθεση του Χάβου, μετά τον αποκλεισμό του από τα ματς με Βιγιαρεάλ και Πανιώνιο.

Ο Ουρουγουανός θα συμμετάσχει κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Εορδαϊικό την προσεχή Πέμπτη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η παρεξήγηση μεταξύ του Χάβου και του παίκτη είχε λυθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η τιμωρία με υψηλό πρόστιμο καθώς και ο αποκλεισμός του παίκτη από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια που ήταν διοικητική απόφαση, στέλνουν ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να γίνουν δεκτά νέα κρούσματα απειθαρχίας στο μέλλον.