25 Οκτωβρίου 2010

Στο πλευρό Δράκου και Σαμαρά ο Γιάννης Λαμπρόπουλος

Και ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Γιάννης Λαμπρόπουλος εμφανίσθηκε στο πλευρό του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου, κατά την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Καλαμάτα.

Σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, μετέβη στο Επισκοπείο και συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ενώ στην συνέχεια πήγε στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιώργο Καραμπάτο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής.

Συζήτησε για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που, όπως τονίστηκε, ασφυκτιούν από την κυβερνητική πολιτική και χρειάζεται - όπως ανέφερε -τα μεσσηνιακά προϊόντα να γίνουν πιο ανταγωνιστικά.

Ο κ. Σαμαράς ζήτησε ενημέρωση για τη δράση του οδοιπορικού ''οι δρόμοι του λαδιού'' που οργανώνει κάθε χρόνο το Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Στη συνέχεια περιόδευσε στην αγορά της Καλαμάτας και μίλησε με πολλούς καταστηματάρχες στην οδό Αριστομένους.

Φτάνοντας στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με το συνδυασμό "Δυνατή Πελοπόννησος", όπου τον υποδέχτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Δράκος, μαζί με τον βουλευτή του νομού Γιάννη Λαμπρόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε χαιρετισμό που απεύθυνε σε συγκεντρωμένους πολίτες ζήτησε και πάλι από τους Μεσσήνιους, ''σύμπνοια, ενότητα και συσπείρωση''. Δεν επιτρέπεται η αποχή, τόνισε και εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι ο πρώτος περιφερειάρχης στην Πελοπόννησο θα είναι ο Δήμήτρης Δράκος.

Ακολούθως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετέβη στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και σε ομιλία του σε Καλαματιανούς που τον περίμεναν, αφού σημείωσε τις δυσκολίες τόσο του θεσμικού πλαισίου της εφαρμογής του "Καλλικράτη" και τις οικονομικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι νέοι δήμαρχοι, ζήτησε να στηριχθεί ο Παναγιώτης Νίκας και δήλωσε βέβαιος πως στις 7 Νοεμβρίου θα είναι και πάλι δήμαρχος Καλαμάτας.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του προέδρου της ΝΔ στην Καλαμάτα ήταν η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας όπου προήδρευσε σύσκεψης με στελέχη του κόμματος.