09 Οκτωβρίου 2010

Παρουσίαση περιφερειακών συμβούλων στα Χανιά, από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Γ. Πλακιωτάκη

Την παρουσίαση των πρώτων ονομάτων του ψηφοδελτίου του στα Χανιά πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε στο χαιρετισμό του, «είναι η ώρα να κάνουμε μία νέα αρχή. Να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε», προσθέτοντας ότι «η πραγματική μάχη είναι η αναμέτρηση με τα προβλήματα».

¨

Στη συνέχεια ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε ότι η συγκεκριμένη μάχη έχει και πολιτικό χαρακτήρα και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο «απλά προσπαθεί να ξεγελάσει τους πολίτες», ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει για τον υποψήφιο του Πα.Σο.Κ κ. Σταύρο Αρναουτάκη πως «Ως άνθρωπο τον σέβομαι. Αλλά πολιτικά έχουμε σοβαρές διαφωνίες. Διαφωνίες ουσίας, για τις επιλογές και τη στήριξη που έχει προσφέρει.

Ως μέλος αυτής της Κυβέρνησης έβαλε την υπογραφή του για να είναι σήμερα η χώρα μας έρμαιο στις διαθέσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ως μέλος αυτής της Κυβέρνησης δέχθηκε τη μείωση των μισθών στους συνταξιούχους, στους χαμηλόμισθους, στους αγρότες ενώ την ίδια ώρα άφησε τους έχοντες και κατέχοντες στο απυρόβλητο.

Ως μέλος του οικονομικού επιτελείου που εξέφραζε, είχαμε άνοδο του ΦΠΑ, εκτόξευση του πληθωρισμού, έκρηξη της ανεργίας, λουκέτα στα καταστήματα, πάγωμα της Ελληνικής οικονομίας.

Αυτά και να θέλουμε δεν ξεχνιούνται. Δεν μας αφήνει η ίδια η ζωή να τα ξεχάσουμε. Η ανοχή της κοινωνίας εξαντλήθηκε».

Έπειτα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην επιλογή των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Η Κρήτη μας ενώνει», οι οποίοι «είναι νέοι, πετυχημένοι, με όρεξη για δουλειά και έχουν αυτοδιοικητικό χαρακτήρα, στοιχεία τα οποία ζητά και επιζητά ο πολίτης».

Ανάλογη εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο στη μία (13.00) το μεσημέρι στο Ρέθυμνο στο Ξενοδοχείο Αχίλλειον.

Ακολουθούν τα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του Νομού Χανίων:

- Βλαχάκης Γεώργιος

- Γελασάκης Θρασύβουλος

- Καρτάκης Νικόλαος

- Καρτσώνης Γεώργιος

- Κλιματσάκης Μάρκος.

- Κοντολαιμάκη-Ηλιάκη Άννα

- Μανούσακας Ιωάννης

- Μενεγάκη Ελένη

- Μουντάκης Κωνσταντίνος

- Μπερβανάκης Ηλίας

- Παπουτσάκης Νικόλαος

- Ραϊσάκης Κωνσταντίνος

- Τζανακάκης Νικόλαος