15 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ (1)

Μετά τους ΝΕΟΠΑΣΟΚΟΥΣ έχουμε και τους ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ.Το τι παπαριά λέγεται και γράφεται αυτές τις ώρες έξω και στο διαδίκτυο δεν μπορεί να περιγραφεί.
Ο καθένας την Μ@Λ@ΚΙ@ ΤΟΥ.
Ξεχνάνε ορισμένα πράγματα ΒΑΣΙΚΑ.
- Η ήττα του 2009 ήταν περίπου ισοδύναμη με την ήττα του κόμματος επί ΡΑΛΛΗ το 1981 Ξέρετε πόσους ΔΗΜΟΥΣ πήρε η Ν.Δ. το 1982? ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑ σε όλους τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ και ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.(τότε δεν υπήρχαν αιρετές νομαρχίες).
-Για πρώτη φορά η Ν.Δ. πάλεψε στα ίσια χωρίς συνεργασίες με ΚΑΝΕΝΑ.(αυτά περί ΛΑΟΣ τα ακούω βερεσέ),το δε ΚΚΕ για πρώτη φορά δεν βοήθησε καθόλου.
Η ΝΔ μόνη της εναντίον ΟΛΩΝ. Τα πήγε δε ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.Ειχε να αντιμετωπίσει ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ,ΛΑΟΣ,ΝΤΟΡΑ,ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ,ΑΦΓΑΝΟΥΣ,ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΑΛΑΒΑΝΟΥΣ, ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ..................ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΕΣ,ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΔΕΞΙΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
ΝΑΙ,ΝΑΙ αυτοί που τώρα κάνουν ΚΡΙΤΙΚΗ το πιθανότερο είναι να ΜΗ ΨΗΦΙΣΑΝ.Αλλά τώρα κάνουν τους ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕΣ.
Το μόνο που θα σας ρωτήσω είναι, είδατε την περασμένη εβδομάδα,που το ΠΑΣΟΚ είχε χάσει, στα ΠΑΣΟΚΙΚΑ SITES έναν έστω ΕΝΑ ΠΑΣΟΚΟ που να κατηγορεί το κόμμα του και τον ΓΑΠ?
ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ,ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ,ΑΚΑΛΟΥΠΩΤΟΙ,ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ συνεχίστε την ΚΡΙΤΙΚΗ σας.
θΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ και εγώ..........