09 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ: Ο ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

http://www.kourdistoportocali.com/UsersFiles/DOPAR-1.jpgΜετά τον πρωθυπουργικό εκβιασμό με το δίλημμα: ψηφίστε το τέκνο μου, τον εκλεκτό μου, τον νενέκο φιλιππινέζο Γιάννη Σγουρό ή πάω την Πατρίδα σε Εθνικές Εκλογές, ο εκπρόσωπος του Μνημονίου μπήκε στο δεύτερο γύρο των Εκλογών της μεγαλύτερης περιφέρειας της Χώρας μας.

Ο Αρχιεπίσκοπος του χυδαίου Μνημονίου, ο Βαρώνος που πρωτοστάτησε στο ντοπάρισμα των αρσιβαριστών, που έλεγε ότι κάτι έριξαν στη σούπα του αρσιβαρίστα Σαμπάνη με τον πρώην κολλητό του, κουμπάρου και συνεταίρου του, Χρήστο Ιακώβου-τώρα πια τα έχουν σπάσει και δεν λένε ούτε καλημέρα-, ο γυρολόγος των τηλεοπτικών καναλιών, που με ύφος χιλίων πιθικοκαρδιναλίων υποστηρίζει ότι μετέτρεψε τη Νομαρχία σε Καλλιφόρνια, που οι απευθείας αναθέσεις στα έργα της Νομαρχίας έπεφταν σαν χαλάζι.

Η επιτομή της διχασμένης προσωπικότητας. Το πρωί να είναι υπέρ του Μνημονίου και το βράδυ να υποστηρίζει το αντίθετο, ο κατεξοχήν στρουθοκαμιλιστής, ο ασπάλακας, ο ιταμός και ποταπός, ο επαγγελματίας αυτοδιοικητικός που κομπάζει ότι όλα τα έπραξε άριστα, που δεν πραγματοποίησε ούτε ένα έργο υποδομής, συνιστά Μνημείο φενάκης, απάτης και παραπλάνησης.

Ο κατεξοχήν εκπρόσωπος του συστήματος εξουσίας, το ψυχοπαίδι των μισθοφόρων και των γκαιμπελοπραπαγανδιστών δημοσιογραφικών παραγωγών, των πλασιέ του Μνημονίου, της τηλεδημοκρατίας των 8 μ.μ. Είναι ο εμποράκος, είναι το βαποράκι που περιδιαβαίνει στις πιάτσες για να πλασάρει την πολιτική της Κυβέρνησης της ομηρείας και της υποτέλειας, είναι ο χρισμένος, ο εκλεκτός της, ο επονομαζόμενος ως Ντοπό-Σγουρό-ΜνημονιοΓιάννης, είναι ο συντηρητής της κάθε μορφής κατεστημένου.

Επιδιώκει την 14η Νοέμβριου να υφαρπάξει την ψήφο μας, να εκμαυλίσει τις συνειδήσεις μας, ώστε να δώσουμε λευκή επιταγή στην κατοχική Κυβέρνησή του και να μας αποτελειώσει. Γι’ αυτό το λόγο Μαυρίστε τον, Γδάρτε τον πολιτικά, διότι συνιστά τον μολυσμένο φορέα του Αντιλαϊκού Μνημονίου, που επιθυμεί να μεταδώσει και να κολλήσει τους συμπολίτες μας με τις άρρωστες και μολυσμένες πεποιθήσεις του υπέρ του Μνημονίου.

Ντίνα Δ.