11 Νοεμβρίου 2010

Πάντα με τους νικητές ο Πρόεδρος του ΛΑΟΥ

Δια της ατόπου επαγωγής αποκάλυψε ο Γιώργος Καρακολοτούμπας τις επιλογές των βουλευτών του κόμματος-τσόντα για τον β’ γύρο στους τρεις μεγάλους δήμους.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΥ, τόνισε ότι το κόμμα-τσόντα δεν πρόκειται να στηρίξει τον Γιώργο Καμίνη, παρότι κατά την άποψή του έχει όλα τα προσόντα μιας και είναι ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρος θα ήθελε να τον στηρίξει, αλλά φοβάται ότι θα τον δείρουν οι βουλευτές του και θα του λακίσουν και οι τελευταίοι οπαδοί του, εξαιτίας των θέσεων που έχει πάρει κατά καιρούς σχετικά με τους λαθρομετανάστες, επιβεβαιώνοντας έτσι την στήριξή του στον Νικήτα Κακλαμάνη.

Για τον δήμο Θεσσαλονίκης, τόνισε πως δεν θα παράσχει στήριξη τον Γιάννη Μπουτάρη, παρότι θα ήθελε πολύ μιας και είναι γιαλατζί ΠΑΣΟΚ, αντίχριστος και τουρκολάγνος, αλλά δεν θα μπορεί να δεχθεί την πρόταση του μπάρμπα Γιάννη να μετονομαστεί κεντρικός δρόμος της Θεσσαλονίκης σε «οδό Κεμάλ Ατατούρκ» αντί για «Γιώργου Καρατζαφέρη-Μακεδονομάχου».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως ο Γιάννης Μίχας, παρότι είναι και αυτός είναι ΠΑΣΟΚ, μουσάτος και πρασινοφρουρός και έχει όλα τα προσόντα, απέδειξε με την θητεία του στην νομαρχία Πειραιά πως δεν είναι ο κατάλληλος δήμαρχος για το μεγάλο λιμάνι, υπενθυμίζοντας τα μαϊμού δάκρυα παρουσία του ΓΑΠ για την συμφωνία με την COSCO, που έκανε η Κυβέρνηση Καραμανλή, την οποία και ευχαρίστησε εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, μιας και έφερε τους Κινέζους στην Ελλάδα.

Τέλος, ανακοίνωσε την στήριξή του στον Γιάννη Σγουρό, καθώς έπρεπε να στηρίξει κάποιον ΠΑΣΟΚο και οι βουλευτές του αποφάσισαν να του επιτρέψουν να στηρίξει τον πρώην ΓΓ Ντόπας, για τον οποίο είχε ήδη εκφραστεί με κολακευτικά λόγια πριν λίγο καιρό στα πλαίσια του γλυψίματος στο ΠΑΣΟΚ.

Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Καρακολοτούμπας δεν ανέφερε τίποτα για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας...

καθώς ο Πρόεδρος σαν γνωστός κολοτούμπας φροντίζει να είναι πάντα με τους νικητές ώστε να βγαίνει εκ των υστέρων και να λέει τι μεγάλο και τρανό είναι το κόμμα-τσόντα και πόσο επηρεάζει η φωτεινή παρουσία του την πολιτική σκηνή στη χώρα

Τέλος μόνο έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι ο Πρόεδρος συνεχίζει και παραμένει Πρόεδρος του ΛΑΟΥ παρότι οι βουλευτές του τον κάνουν ότι θέλουν...