10 Νοεμβρίου 2010

Καταγγελία Ν. Γιουτίκα-Υπ. Δημάρχου Δέλτα

“Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες, διανέμονται εγγράφως από το Γραφείο του Δημάρχου Εχεδώρου αποτελέσματα σταυροδοσίας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως αυτή έχει καταγραφεί στα πρακτικά των εφορευτικών επιτροπών, μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας (8-11-2010).

H ενέργεια αυτή έχει σαν σκοπό τη δημιουργία σύγχυσης στους υποψηφίου; συμβούλους του συνδυασμού μας , αλλά κυρίως στους ψηφοφόρους του Δήμου Εχεδώρου.

Εμείς ως Συνδυασμός «Μαζί στο Δήμο Δέλτα» καταγγέλλουμε τις πρωτόγνωρες, αναχρονιστικές και προβοκατόρικες ενέργειες όπως αυτή και δηλώνουμε ότι η τελική σειρά κατάταξης των υποψηφίων συμβούλων, θα είναι αυτή που θα δημοσιευθεί και επικυρωθεί από το Πρωτοδικείο και η κατανομή των εδρών θα γίνει σύμφωνα με τη ισχύουσα νομοθεσία.

Είμαστε βέβαιοι ότι και την επόμενη Κυριακή οι εκλογείς θα μας ανακηρύξουν και πάλι νικητές , για ένα δήμο Δέλτα, αποκεντρωμένο, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικά σύγχρονο και κοινωνικά δίκαιο, με διαφάνεια, αξιοκρατία, σύνθεση και κυρίως εντιμότητα.

Με εκτίμηση

Νίκος Γιουτίκας

Υποψήφιος Δήμαρχος Δέλτα