08 Νοεμβρίου 2010

Πανηγυρική επανεκλογή Γιώργου Πατούλη στον Δήμο Αμαρουσίου με το μεγαλύτερο ποσοστό που πήρε ποτέ υποψήφιος στον πρώτο γύρο

Με το μεγαλύτερο ποσοστό που πήρε ποτέ υποψήφιος Δήμαρχος στο Μαρούσι, στον πρώτο γύρο, ο Γιώργος Πατούλης επανεξελέγη πανηγυρικά Δήμαρχος Αμαρουσίου, μετά τη σημερινή εκλογική διαδικασία.

Με καταμετρημένα 112/112 εκλογικά τμήματα, ο Συνδυασμός του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη «Μαρούσι Ανθρώπινη Πόλη», λαμβάνει το 56,44% των ψήφων (15.667), ενώ ο συνδυασμός «Μαρούσι Επιστροφή στο Μέλλον» του Ηλ.Γιαννακάκου (ΠΑΣΟΚ) λαμβάνει 22,51% των ψήφων (6.248). Ο Συνδυασμός του Γ.Πατούλη εκλέγει 25 δημοτικούς συμβούλους, του Ηλ.Γιαννακάκου 8, από 2 εκλέγουν οι συνδυασμοί που υποστήριξε το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, 2 ο ανεξάρτητος Δ.Κλαπάκης και 1 η εξωκοινοβουλευτική αριστερά.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, πλήθος κόσμου κατέκλυσε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Μαρούσι, Ανθρώπινη Πόλη», επιφυλάσσοντας θερμή υποδοχή στον νικητή των εκλογών, Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος δήλωσε:

«Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την αποψινή νίκη. Είναι νίκη όλων των Μαρουσιωτών. Το Μαρούσι συνεχίζει ενωμένο. Το Μαρούσι αποφάσισε ότι δεν γυρίζει πίσω αλλά βαδίζει προς το μέλλον. Δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να γίνει το Μαρούσι πόλη πρότυπο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μαζί συνεχίζουμε ενωμένοι για ένα καλύτερο Μαρούσι.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους όλο αυτό το διάστημα έχουν βοηθήσει για το σημερινό αποτέλεσμα, για αυτή την καθαρή νίκη».