11 Νοεμβρίου 2010

ΣΓΟΥΡΟΣ: Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjYSwP2wKxN27SDeMWTwkt0SVmorV63ydwie6tf2O7pEYN_dVuAlI9hx1hKzWnG3J7_XGcS7yBz7KFTwShRv-Bggz8BjaTw_SUT3S9fLZ-RF2xj1Y9JPI8wMKzndtSDdru5W9R3ooB1kEjf/s400/SGOYROS+GIANNIS.jpgΟ ανεπάγγελτος, ο επαγγελματίας φεουδοκοτσαμπάσης αυτοδιοικητικός, που θεωρεί ως τσιφλίκι και ιδιοκτησία την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που νομίζει ότι αιώνια και ισόβια θα την εκμεταλλεύεται και θα την καπηλεύεται, ο μνημονιακός επιβήτορας, που πιστεύει ότι η Περιφέρεια είναι εταίρα πολυτελείας, που θα ασελγεί και θα ξεσπά βάναυσα πάνω της.

Ο χρισμένος, το ψυχοπαίδι της Κυβέρνησης του Δ.Ν.Τ., ο συνήγορός της, τον προκαλούμε σε ένα και μοναδικό ερώτημα. Να μας πει δημόσια:
  • Tί έχει σπουδάσει?
  • Ποιο είναι το πτυχίο του?
  • Ποιο είναι το επάγγελμα που εξάσκησε και εάν έχει κολλήσει ποτέ ένσημα?
Είναι ανεπάγγελτος και μισθοφόρων των μεγαλοσυμφερόντων, είναι ο επονομαζόμενος Don-Αρχιβαρώνος της ντόπας των αρσιβαριστών και γι’ αυτό περιμένουμε και να μας πει ο πασίδηλος Αμερικονό-φιλό-φίλος ποιο έργο υποδομής πραγματοποίησε στη Νομαρχία. Τον προκαλούμε δημόσια να μας πει το ποσοστό απορρόφησης που είχε στα προγράμματα ΕΣΠΑ και ΠΕΠ στη Νομορχία.

Γιουσουφό-φιλιππινέζε Σγουρέ, διορισμένε Νομάρχα σε προκαλούμε δημόσια να μας απαντήσεις. Εάν δεν απαντήσεις τότε θα είσαι ο ορισμός του ανίκανου, του απαίδευτου, του αδαή, του αψίκορου, του αδολεσχή, του ποταπού και του ιταμού.

ΥΓ. Στη φώτο ο ΓΓ Ντόπας κατσούφης μιας και αργούν οι δόσεις της Τσου Λη