05 Νοεμβρίου 2010

Κεντρική Ομιλία Β.Μιχαλολιάκου, στην Πλατεία Κοραή

Διάχυτος ήταν ο ενθουσιασμός στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση. του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Οι χιλιάδες Πειραιώτες που κατέκλυσαν την πλατεία Κοραή, άκουσαν τον υποψήφιο δήμαρχο να στέλνει μήνυμα νίκης και αλλαγής της πόλης.

«Ο Πειραιάς γυρίζει σελίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε πως παραιτήθηκε από βουλευτής κλείνοντας στην καρδιά του την Νέα Δημοκρατία, για να μπορεί να σταθεί απέναντι στους συμπολίτες του και να ζητήσει την ψήφο τους κοιτάζοντάς τους στα μάτια.

Τόνισε, δε, πως στόχος του είναι να δώσει στον Πειραιά την χαμένη του αρχοντιά κάτι που θα καταστεί εφικτό μέσω του «Προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης» που έχει εκπονήσει ο συνδυασμός «Μας Ενώνει ο Πειραιάς».

Σύντομο χαιρετισμό, απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων, πως η «λύση Μιχαλολιάκου» είναι μονόδρομος τον Πειραιά και πως το ήθος, το όραμα, η εμπειρία και το πολιτικό εκτόπισμα του υποψηφίου δημάρχου, αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για την πόλη.