20 Νοεμβρίου 2010

Το ΠΑΜΕ Πάτρας καταγγέλει ότι το ΠΑΣΟΚ "στεγάζει " τους κουκουλοφόρους

Απόσπασμα από ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΜΕ Πάτρας οπου καταγγέλει το ΠΑΣΟΚ για τα έκτροπα στην πορεία του Πολυτεχνείου:

...Αντίθετα, στην πορεία που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ, μαζί με την λεγόμενη «Ανταρσύα», τον ΣΥΝ-Σύριζα, την «Δημοκρατική αριστερά» και τους λεγόμενους «αντιεξουσιαστές», επαναλήφτηκε το χιλιοπαιγμένο έργο με τον κλεφτοπόλεμο κουκουλοφόρων και ΜΑΤ.

Το γεγονός ότι τα κλειδιά του ιστορικού χώρου του Παραρτήματος έχουν παραδοθεί σε ομάδες που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών και σε παρακρατικούς προβοκάτορες, επαγγελματίες κουκουλοφόρους που πετάνε πέτρες και καίνε κάδους, δίνοντας πολύτιμα όπλα και επιχειρήματα στην μαύρη κυβερνητική προπαγάνδα, εξηγεί το γιατί η δημοτική και νομαρχιακή πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ στεγάζει αυτές τις ομάδες. Εξηγεί το ποιος έχει συμφέρον και τρίβει τα χέρια του από αυτές τις πρακτικές.

Γιατί δεν βγάζει κιχ ο νέος δήμαρχος ή μήπως ήταν κι αυτός στην «συγκέντρωση του πετροπόλεμου και των καμένων κάδων» που οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ και οι ομάδες που καθιερωμένα πλέον συμμαχούν και πορεύονται μαζί του;...

http://pamepatras.blogspot.com/