13 Νοεμβρίου 2010

Ρόμπα έγινε ο Μίχας που παρουσίασε ψεύτικη λίστα υποστηρικτών του... τον διέψευσαν σχεδόν όλοι !

Έκπληκτοι είδαμε χθες μια λίστα δήθεν υποστηρικτών του κ. Μίχα, προερχόμενους από τον συνδυασμό του κ. Μαντούβαλου. Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονταν και υποψήφιοι που έχουν δηλώσει σε μέσα ενημέρωσης αλλά και ανοικτά στην πειραϊκή κοινωνία την στήριξή τους στον κ. Μιχαλολιάκο. Ήδη, αρκετοί από αυτούς έκπληκτοι και ενοχλημένοι έχουν προχωρήσει σε επίσημη διάψευση των όσων υποστηρίζει ο κ. Μίχας.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του κ. Γιάννη Παπανικολάου, ο οποίος φέρεται να υπέγραψε την δήλωση στήριξης στον κ. Μίχα, την ώρα που νοσηλευόταν στο Πειραϊκό Θεραπευτήριο! Σας επισυνάπτουμε την δήλωση που έστειλε ο ίδιος στα ΜΜΕ:

«Σήμερα είδα έκπληκτος το όνομά μου να συμπεριλαμβάνεται σε μια λίστα υποστηρικτών του κ.Μίχα. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι υπέγραψα ή εξέφρασα με οποιονδήποτε τρόπο τη στήριξή μου στον κ.Μίχα. Παράλληλα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν συμμετείχα σε καμία σχετική συζήτηση λόγω της νοσηλείας μου στο Πειραϊκό Θεραπευτήριο. Θέλω επίσης, να δηλώσω ότι «η παραταξιακή μου συνείδηση» δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να στηρίξω υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ. Τέλος, δηλώνω απερίφραστα τη στήριξή μου στον Βασίλη Μιχαλολιάκο».

Κάτι ανάλογο συνέβη και χθες, όταν ο κ. Μίχας είχε ανακοινώσει ότι θα περιοδεύσει στα Καμίνια και στα Μανιάτικα συνοδευόμενος από υποψηφίους των συνδυασμών Παντελάκη και Μαντούβαλου και τελικά περιόδευσε με τα στελέχη του γραφείου του.

Μέχρι στιγμής έχουν διαψεύσει την στήριξή τους οι κάτωθι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του κ.Μαντούβαλου:

ΑΛΦΑΝΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΙΓΑΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΚΑΤΣΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΚΛΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΙΧΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΟΝΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ
ΥΦΑΝΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΤΖΟΒΑΝΝΑ)
ΧΙΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ