03 Νοεμβρίου 2010

Α. Παπαρήγα: «Ναι βεβαίως, ευθέως το λέμε. Δεν θεωρούμε και τυχαίο ό,τι συμβαίνει αυτές τις μέρες με τα "δεματάκια"»

http://downloads.naftemporiki.gr.edgesuite.net/static/10/11/03/papariga6.jpgΕκβιαστικό χαρακτήρισε οποιοδήποτε δίλημμα τίθεται πριν από τις εκλογές η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real, ενώ ενέταξε στο κλίμα αποσταθεροποίησης και τις εξελίξεις στην υπόθεση της τρομοκρατίας με τα "δεματάκια" όπως είπε χαρακτηριστικά .

«Δεν μπορείς να βάζεις τέτοια διλήμματα στον κόσμο και μάλιστα του τύπου αποσταθεροποίηση, δηλαδή δεν καταλαβαίνω αν δεν βγει ο κ. Τατούλης ή ο κ. Καμίνης αποσταθεροποιείται η Ελλάδα; Εναλλαγή στην κυβέρνηση είχαμε πάρα πολλές φορές. Τι θα πει λοιπόν αποσταθεροποίηση;», σχολίασε αναφερόμενη στο δίλημμα που έθεσε ο Πρωθυπουργός σχετικά με τις πρόωρες εκλογές.

Ερωτηθείσα εάν εντάσσει μέσα στο κλίμα αποσταθεροποίησης τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με τα δέματα - βόμβες, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, ήταν κατηγορηματική: «Ναι βεβαίως, ευθέως το λέμε. Δεν θεωρούμε και τυχαίο ό,τι συμβαίνει αυτές τις μέρες με τα "δεματάκια"», υποστήριξε.

Αναφορικά εξάλλου με τη δημοσίευση φωτογραφιών ατόμων τα οποία σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκονται στα γρανάζια της τρομοκρατίας, σημείωσε: «Ήταν γνωστοί, τους είχαν στο χέρι και ανά πάσα στιγμή τους βγάζουν για να δικαιολογήσουν, ή να αιτιολογήσουν την αποσταθεροποίηση. Επομένως, το δίλημμα δεν είναι υπαρκτό».

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1891652