12 Νοεμβρίου 2010

ΣΓΟΥΡΟΣ: Ο ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhShkUyw7yRkRQrW4Iu39xDr1ZJHI8D8P-YbwxMJDmiqM13L7HmipVnBKrVlPvQCoHXoCFBTPzi4G8cXDh21e-UhVfK7hn28G0GRAFMsGQ34mcQBYvLbIvROBeB9HBNHejosaO75j_nYCA/s1600/sgouros_1.jpgΗ υποτακτική Αμερικανό-δούλη Κυβέρνηση της ομηρείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ, που υποτάχθηκε στους τοκογλύφους του Δ.Ν.Τ., βάζοντας τη χώρα στο γύψο, ισοπεδώνοντας την Κοινωνία, σφαγιάζοντας οικονομικά του Πολίτες, μακέλεψε τα όνειρα και τις προσδοκίες μας, βίασε τις ψυχές και τις συνειδήσεις, ΗΤΤΗΘΗΚΕ κατά κράτος στις εκλογές τις 7ης Νοεμβρίου.

Καταποντίσθηκε και καταβαραθρώθηκε αλλά δεν κατάλαβε τίποτα, δεν έλαβε το εκκωφαντικό λαϊκό μήνυμα: ΟΧΙ στο απάνθρωπο Μνημόνιο Κατοχής. Έφθασε η ώρα στις 14ης Νεοεμβρίου να προσέλθουμε μαζικά στις Κάλπες, να νικήσουμε τις όποιες φοβίες μας και να ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ και να τους ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ την Κυβερνητική συμμορία των δούλων των ξένων συμφερόντων.

Ό,τι και να ψηφίσαμε την πρώτη Κυριακή, ας ενώσουμε όλοι την Αντί-μνημονιακή μας φωνή και να αντισταθούμε στην Κυβερνητική πολιτική, αλλά κυρίως σε όλα εκείνα που έρχονται και μας τα κρύβουν. Νέα μέτρα, αύξηση της ανεργίας, λουκέτα και απολύσεις, νέες αιματηρές περικοπές μισθών, ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων. Να καταψηφίσουμε με οργή, θυμό και πάθος του εκλεκτούς Μνημονιακούς Υποψηφίους της Κυβέρνησης των νενέκων. Μονάχα έτσι θα πάρει το μήνυμα.

Κυρίως στην περιφέρεια της Αττικής πετάξτε στα τάρταρα το γιουσουφάκι της, τον αρχιερέα της ντόπας και των απευθείας αναθέσεων στη Νομαρχία τον Φιλιππινέζο Γιάννη Σγουρό, τον μνημονιοφύλακα, τον εκπρόσωπο, τον εκλεκτό της Κυβέρνησης της διαπλοκής και των μεγάλων συμφερόντων, τον πράκτορα της Αμερικής, του συστημικού MADE USA PASOK.

Να ρίξουμε φόλα στον μνημόνιο-κίναιδο και ιερόδουλο του επαίσχυντου Μνημονίου. Αποδοκιμάστε τον Νταβέλη και τον Μνημόνιο-τυφλοπόντικα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Μαυρίστε τον φαυλεπίφαυλο και ουτιδανό Γιάννη Σγουρό.

ΥΓ. Στην φώτο ο ΓΓ Ντόπας μετά την παραλαβή της ντόπας από την Τσου Λη και τον ποιοτικό-γευστικό έλεγχο που έκανε ο ίδιος... εξ ου και το ηλίθιο χαμόγελο του μαστούρη