01 Νοεμβρίου 2010

Ν. Γιουτίκας -Υπ. Δήμαρχος Δέλτα: ΝΑΙ στη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στη Σίνδο

Με αφορμή Είδηση – Σχόλιο του Κου Διαμαντόπουλου σε εκπομπή του Ρ/Σ “ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”, ο Δήμαρχος Αξιού και Υποψήφιος Δήμαρχος Δέλτα Νίκος Γιουτίκας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Ουδέποτε δήλωσα ότι εγώ προσωπικά και ο συνδυασμός μας «ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΤΑ» είμαστε αντίθετοι με την μετεγκατάσταση της Δ.Ε.Θ. στη Σίνδο.

Αντίθετα στο προεκλογικό μας πρόγραμμα υπάρχει ειδική αναφορά στο θέμα, ως εξής :

“ Ως νέα δημοτική αρχή οφείλουμε να ενεργήσουμε με αίσθημα ευθύνης και να χαράξουμε μία αναπτυξιακή πολιτική, προς όφελος των πολιτών. Η πολιτική αυτή θα στηρίζει:
...

Την μετεγκατάσταση της Δ.Ε.Θ. στην Σίνδο, που σηματοδοτεί μία νέα εποχή, αποτελώντας σταθμό στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής. Η προσεκτική όμως διαχείριση, η τεχνογνωσία και ο προγραμματισμός, πρέπει να αναδείξουν την υπόθεση με τέτοιο τρόπο, ώστε τα αντισταθμιστικά οφέλη να έχουν ως κύριο αντίκρισμα τους δημότες του Δήμου Δέλτα, με την προσφορά νέων επενδυτικών ευκαιριών και την εξασφάλιση θέσεων εργασίας.»

Αυτή είναι η θέση μας και αυτήν υποστηρίζουμε.

Θεωρούμε ότι ο Κος Διαμαντόπουλος έπεσε θύμα παραπληροφόρησης και δεν είχε σκοπό να αποπροσανατολίσει τους ακροατές του έγκυρου Ρ/Σ ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, μεταδίδοντας αυτή την είδηση»