19 Νοεμβρίου 2010

Η Erin Barry (γυναίακα του συμπαίκτη του) πέτρα του σκανδάλου πίσω από το διαζύγιο Longoria – Parker (φώτo)

http://thenewsupdate.net/wp-content/uploads/wpid-erin-barry-picture534x314.jpgΣάλος έχει ξεσπάσει στο Χόλυγουντ ύστερα από την αποκάλυψη (που σας μεταφέραμε από χθες πριν την ανακαλύψουν σήμερα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΝΤ1 κλπ) ότι πέτρα του σκανδάλου πίσω από τον χωρισμό της Eva Longoria και του Tony Parker, είναι η σύζυγος του συναθλητή του και παίχτη του NBA, Brent Barry, η 37χρονη καλλονή Erin (Στη φώτο δεξιά τα δύο ζευγάρια που είχαν φιλικές και όχι μόνο σχέσεις... περισσότερες φώτο της Erin Barry στο τέλος του κειμένου)!

Η είδηση για την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η διάσημη ηθοποιός, έσκασε σαν βόμβα στη σόουμπιζ και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτό το ευτυχισμένο, ερωτευμένο και αχώριστο ζευγάρι προστίθεται στη λίστα των χωρισμένων του Χόλυγουντ!

Φαίνεται πως η Eva, δεν μπόρεσε να αντέξει το διπλό χτύπημα αφού ο Tony την απάτησε με μια πολύ καλή τους φίλη! Τα δύο ζευγάρια έκαναν συχνά παρέα ενώ πριν από λίγο καιρό μάλιστα, η Eva είχε ανεβάσει στο Twitter,φωτογραφία από κοινή τους έξοδο.

«Είναι πολύ λυπηρό που μετά από 7 χρόνια μαζί, εγώ και ο Tony χωρίζουμε. Αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο», ανέφερε στην ιστοσελίδα της στο Twitter η Eva, λίγες ώρες προτού η είδηση για το τρίτο πρόσωπο κυκλοφορήσει στα μέσα.

Η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε και η Erin Barry πριν ένα μήνα, ήρθε να επιβεβαιώσει τις υποψίες.

Η απιστία ήρθε στο φως όταν η Eva ανακάλυψε ερωτικά μηνύματα της Erin Barry στο κινητό του άντρας της. Την είδηση επιβεβαίωσε, ο Λατίνος ηθοποιός και παρουσιαστής, Mario Lopez, στον οποίο η «νοικοκυρά σε απόγνωση» επιβεβαίωσε το γεγονός!

Ο Tony Parker, έπαιζε μαζί με τον άντρα της ερωμένης του από το 2004 μέχρι 2008. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγα χρόνια αργότερα αυτή η φιλιά θα τελείωνε με τόσο άσχημο τρόπο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Eva Longoria είναι συντετριμμένη από την απιστία του Parker. Την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι ακύρωσε την εμφάνισή της στα βραβεία ALMA για τους Λατίνους, τα οποία σχεδόν κάθε χρόνο παρουσιάζει.

Την ίδια ώρα, ο πατέρας του Brent Barry και διάσημος πρώην παίχτης του NBA, Rick Barry δήλωσε σοκαρισμένος και θλιμμένος για τον γιο του, ο οποίος -όπως ανέφερε- είναι σε άσχημη κατάσταση.

Ο Brent Barry ήταν παντρεμένος με την Erin από το 1998.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.americansuperstarmag.com/sites/default/files/images/erin-barry-1.jpgErin Barry Pictures: Brent Barry Wife Erin Barry San Antonio Photos and PicsErin Barry Pictures: Brent Barry Wife Erin Barry San Antonio Photos and Pics
Erin Barry Pics: Brent Barry Wife Erin Barry San Antonio Pictures and PhotosErin Barry Pics: Brent Barry Wife Erin Barry San Antonio Pictures and PhotosErin Barry Pics: Brent Barry Wife Erin Barry San Antonio Pictures and PhotosErin Barry Pics: Brent Barry Wife Erin Barry San Antonio Pictures and PhotosErin Barry Pics: Brent Barry Wife Erin Barry San Antonio Pictures and Photos
Erin Barry Pictures: Tony Parker and Erin Barry Alleged Cheating Scandal Photos and PicsErin Barry Pictures: Brent Barry Wife Erin Barry San Antonio Photos and Pics