24 Δεκεμβρίου 2010

Σε ελεύθερη πτώση το φαβορί του ΠΑΣΟΚ για ΓΕΕΘΑ, "Στρατηγός" Φράγκος: Έκανε ασφαλιστικά μέτρα κατά του army alert!

"Μπορεί να μη συμφωνώ μ'αυτά που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες".
Δυστυχώς παρ όλη την καλή μας διάθεση να μην οξύνουμε την αντιπαράθεση μας με τον Α/ΓΕΣ, αφ' ενός λόγω του ότι η όλη διαδικασία είναι σε εξέλιξη, και αφ' ετέρου λόγω των αγίων ημερών των Χριστουγέννων, ο κ. Α/ΓΕΣ, φοβούμενος δεν γνωρίζω τι, συνεχίζει με τον ίδιο ανίερο τρόπο τις επιθέσεις του.

Η συνέχεια στο armyalert.blogspot.com

Διαβάστε και το κείμενο που κατακρίνει τα καμώματα της κόρης του Φράγκου και με το οποίο προσπάθησαν να τεκμηριώσουν εκβιασμό αλλά ευτυχώς το δικαστήριο είχε άλλη άποψη:

ΥΓ. Ο "Στρατηγός" Φράγκος είναι άλλη μια περίπτωση που οι μακάκες της ΝΔ τον εκτόξευσαν στην κορυφή και σήμερα κάνει την κολοτούμπα και είναι φαβορί του ΠΑΣΟΚ για Αρχηγός ΓΕΕΘΑ... για να καταλάβετε για πόσο απύθμενη μαλακία εκ μέρους των δεξιών μιλάμε θα σας πω δυο πράγματα:

-Η ΝΔ έκανε κρίσεις στο Στρατό τον Αύγουστο του 2009, λίγο πριν τις εκλογές που όλοι ήξεραν ότι θα τις χάσει για να βάλει δήθεν δικούς της Αξιωματικούς και άλλαξε όλους τους αρχηγούς των σωμάτων... έτσι έβαλε και τον "δικό" της τον Φράγκο που σήμερα το ΠΑΣΟΚ τον προορίζει για αρχηγό ΓΕΕΘΑ...

-και για να προλάβουμε τους αφελείς που μπορεί να σκεφτούν ότι «το ΠΑΣΟΚ θα τον κάνει Αρχηγό παρόλο που τον έβαλε η ΝΔ γιατί δεν κοιτάζει τα κόμματα αλλά είναι αξιοκρατικό, opengov» κ.λπ μαλακίες... θα σας πούμε και ότι τον Αρχηγό του ΠΝ που έβαλε η ΝΔ τον Αύγουστο του 2009, μαζί με τον Φράγκο, το ΠΑΣΟΚ μόλις ήλθε στην εξουσία τον έφαγε λάχανο μιας και ο ίδιος τους έγραψε στα παπάρια του και δεν δέχθηκε να κάτσει να κάνει τον κολοτούμπα... ο άνθρωπος αρνήθηκε να πάει στην ορκωμοσία του Βενιζέλου και έβγαλε φύλλο πορείας ώστε να λείπει στην Γερμανία (όπως γράφει το ΕΘΝΟΣ)... αντίθετα ο Φράγκος προοδεύει οικογενειακώς