17 Δεκεμβρίου 2010

Δρούτσας: Σκληρό καρύδι.... δεν τον εκπλήσει τίποτα

http://img.protothema.gr/D947CB62FEA84D11B7FDDA26AE89DC96.jpgΜαϊμού Dr.: «αυτή η ενέργεια της Τουρκίας (να φτάσει η τούρκικη φρεγάτα μέχρι το Σούνιο), δεν σας το κρύβω, δεν μας εκπλήσσει»

Πως να σε εκπλήξει ρε μαϊμού Dr.;

Δεν μπήκε δα και τον Πειραιά η φρεγάτα...

Μήπως θα σε εξέπληττε αν έβλεπες Τούρκο τροχονόμο να ρυθμίζει την κίνηση στο Σύνταγμα;

Εξάλλου ευτυχώς που έφτασε μέχρι το Σούνιο η τούρκικη φρεγάτα γιατί όπως είπε ο μαϊμού Dr. «μου έδωσε και μένα την δυνατότητα να ενημερώσω απευθείας και τους ομολόγους μου σε αυτή την συζήτηση και αποτέλεσε άλλο ένα όπλο στην φαρέτρα των επιχειρημάτων μας για να καταδείξουμε ακριβώς αυτή την παραβατική συμπεριφορά από πλευράς της Τουρκίας».

Να ρε προδότες Νεοέλληνες!! Ευτυχώς που οι Τούρκοι έφτασαν στο Σούνιο και βρήκε ευκαιρία το παιδί να ενημερώσει τους ομολόγους του... αλλιώς τι επιχειρήματα θα είχε στη φαρέτρα του; Και να παρακαλάτε την επόμενη φορά η τούρκικη φρεγάτα να μπεί στον ναύσταθμο στη Σαλαμίνα... εκεί να δείτε επιχειρήματα στη φαρέτρα της Xena...

ΥΓ. Γρήγορα γρήγορα ξεπέταξε την τούρκικη πρόκληση ο μαϊμού Dr. κατά τη χθεσινή του συνέντευξη στις Βρυξέλλες προκειμένου να αναλωθεί στο αγαπημένο θέμα των ΠΑΣΟΚων όταν βρίσκονται στο εξωτερικό: το θάψιμο της ΝΔ:

«η κυβέρνηση ασκεί μια εξωτερική πολιτική ουσίας. Εχουμε κληθεί να καλύψουμε ελλείμματα και χαμένες ευκαιρίες , ιστορικές ευκαιρίες όπως τις έχουμε αποκαλέσει, τις οποίες έχασε η προηγούμενη κυβέρνηση (ΣΣ. Ξέρετε τώρα ποιες ιστορικές ευκαιρίες χάσαμε... να διαμελίσουμε την Κύπρο, να βάλουμε τη "Μακεδονία" στο ΝΑΤΟ κ.λπ), επανακτούμε την αξιοπιστία μας, παίρνουμε πρωτοβουλίες, ασκούμε μια εξωτερική πολιτική με βάση κάποιους κανόνες». Αντίθετα κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι με καθυστέρηση ενός χρόνου επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα και να υψώσει αν θέλετε τους τόνους και στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής. Δήλωσε ωστόσο ότι ο ίδιος θα επιμείνει στην προσπάθεια συναίνεσης με όλες τις πολιτικές δυνάμεις