29 Δεκεμβρίου 2010

Το ύπνο του δικαίου έριχναν οι αρμόδιοι τομεάρχες της ΝΔ στη διέλευση τουρκικής από την Κύμη

Ως γνωστό στις 22/12 η τουρκική κορβέτα BODRUM έφτασε μέχρι την Κύμη. Στα δελτία τύπου της Νέας Δημοκρατίας δεν βγήκε ανακοίνωση ούτε από τον τομεάρχη Εθνικής Άμυνας, που είναι ο Θεόφιλος Λεονταρίδης, βουλευτής Σερρών, ούτε από τον τομεάρχη εξωτερικών που είναι ο Δ. Αβραμόπουλος.

Η τουρκική επιθετικότητα έχει αυξηθεί λόγω της γνωστοποίησης ερευνών που δείχνουν την ύπαρξη πετρελαικών κοιτασμάτων στο Αιγαίο. Η αδράνεια των τομεαρχών είναι απαράδεκτη, και θα πρέπει να συζητηθεί ενόψη του επικείμενου ανασχηματισμού των τομεάρχων. Ως αντιπολίτευση οφείλουμε να αντιδράμε ΑΜΕΣΑ σε τέτοιες ενέργειες για την προάσπιση των Εθνικών μας Συμφερόντων πιέζοντας όσο μπορούμε μια ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ενδοτική κυβέρνηση.
http://citizengr.wordpress.com/2010/12/28/4489/

Δεξί Εξτρέμ: Για να είμαστε βέβαια ακριβοδίκαιοι ο Λεονταρίδης είχε βγάλει μια ανακοίνωση την προηγούμενη όπου μιλούσε για την τούρκικη προκλητικότητα... όταν όμως η προκλητικότητα είναι καθημερινή πρέπει και οι αντιδράσεις της ΝΔ να είναι καθημερινές... αυτός που δεν συμμετέχει καθόλου και ακολουθεί τη πολιτική του ώριμου φρούτου στο ώριμο φρούτο είναι ο Αβραμόπουλος... Και ο ίδιος έχει ξεχάσει πότε έβγαλε μια ανακοίνωση εναντίον του Δρούτσα... αν έβγαλε ποτέ