15 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΠΑΠΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΥΜΩΣΕ ΠΟΛΥ... ΜΠΡΡΡ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ....Είδες τι έκανες ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ? Θύμωσες τον ΠΑΠΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ή ΚΑΛΑΠΟΔΗ, που έβγαλες φωτογραφίες συντρόφων του πρασινοφρουρών. Σε κατηγορεί δε ότι του τρως τη δουλειά με εκβιασμούς και παρακαλάει τον ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ να σε συλλάβει.

Αφού ο άνθρωπος έχει MASTER στη παπαρολογία ,γιατί τα βάζετε μαζί του?

Τώρα μάλιστα που και ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ θα του αναθέσει έκδοση εφημερίδας, θα τρέμουν και τα τσιμέντα στο πολιτικό σκηνικό. Θα ανεβάζει και θα κατεβάζει κυβερνήσεις.

Τώρα επί του θέματος.Αριστα έκανες και έβαλες όλη τη φωτογραφία με το λιντσάρισμα του ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ.

Για να βλέπει ο κόσμος τι αρχίδια συνδικαλιστές κουμαντάρουν την ΕΛΛΑΔΑ τα τελευταία 30 χρόνια.

Πιθανόν είναι οι ίδιοι,που ξεβράκωναν τους οδηγούς των λεωφορείων,επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη.

Λοιπόν ΣΑΜΑΡΑ με συναίνεση και άλλες βλακείες,δυστυχώς δεν θα πάμε καθόλου καλά. Αν θέλετε να τρώτε ξύλο γιατί είσαστε ΜΑΖΟΧΕΣ πάμε πάσο,αλλά πέστε το μας να το ξέρουμε.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΞΙΑ που τουλάχιστον φοράνε παντελόνια(δεν συμπεριλαμβάνονται το ΛΑΟΣ και η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.)

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.


3 σχόλια:

 1. Δε μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά...

  Εδώ σαν παιδάκι βγάζει στατιστικά από Google-Analytics ( εντελώς αναξιόπιστα για διάφορους λόγους ) και κάθεται " να, ρε! να, ρε! εγώ έχω περισσότερο κόσμο!

  δεν παίζεται ο άνθρωπας... Αυτό με τη γυναίκα του, αληθεύει; Τρώει κι αυτός απ΄τη ΝΔ; Γι΄αυτό μήπως είναι ντεμέκ Δεξιός; Όπου φυσάει το... χρήμα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν προλαβαίνω τώρα να ασχοληθώ μαζί του, έχω σοβαρότερη δυλειά: ΠΑΙΖΕΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑΑΑ ΡΕΕΕΕ :))
  Γράψτε τον στα παπαρια σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και ποιον εκβιάζει δηλαδή η ανάρτηση του ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ; "Πρόκειται για γαλάζιο στέλεχος το όνομα του οποίου γνωρίζουμε καλά από ρεπορτάζ που έχει γίνει σχετικά με τους εκβιασμούς που έχει στήσει στα πρότυπα του Naxios που είχε συλληφθεί."
  Όλη αυτή η παπαρολογία για το αυτονόητο; Πως από το βίντεο φαίνονται τα πρόσωπα των τύπων που επιτέθηκαν στον Χατζηδάκη!! Τί τον ταϊζει ο Χατζηνικολάου τελικά;.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή