20 Δεκεμβρίου 2010

Ρατσισμός από την Ελευθεροτυπία!!! Λέει ότι οι κλέφτες ήταν τσιγγάνοι!!!

Πρωτοφανής κοινωνικός ρατσισμός από την φασιστική Ελευθεροτυπία που τολμάει να αποκαλύψει ότι οι κλέφτες ΑΤΜ και Πόρσε στην Θεσσαλονίκη ήταν τσιγγάνοι απ' τον Δενδροπόταμο!!! Κατόπιν τούτου παρακαλείτε ο κυρ Γιάννης που όπως δήλωσε στον Θεοδωράκη σκοπεύει να τους επισκεφθεί, να σκεφθεί καλά με τι αμάξι θα σκάσει μύτη στο Δενδροπόταμο:

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Οι «τσιγγάνοι με τις Πόρσε» είχαν «τσακίσει» τα ΑΤΜ (μηχανήματα αυτόματης ανάληψης) των τραπεζών, υποστηρίζει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης που συνέλαβε οκτώ άτομα, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση στην περιοχή Δενδροπόταμου και τους κατηγορεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Διαφεύγουν άλλοι τέσσερις, οι οποίοι καταζητούνται. «Μπήκαν στο μάτι» των αστυνομικών τον περασμένο Απρίλη, καθώς κυκλοφορούσαν με κλεμμένα πολυτελή Ι.Χ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη δράση της περιλαμβάνονται μια αρπαγή ΑΤΜ τραπεζικού υποκαταστήματος, στην Ξυλούπολη Θεσσαλονίκης, που περιείχε 19.910 ευρώ και άλλες πέντε απόπειρες αφαίρεσης στις περιοχές Νέας Μεσημβρίας, Μαδύτου, Τριλόφου, Σταυρούπολης και ανατολικής Θεσσαλονίκης. Επίσης, η κλοπή τριών πολυτελών οχημάτων (2 Πόρσε Καγιέν, 1 Τζιπ Τσερόκι), από τις περιοχές Τρικάλων, Δράμας και Κορωπίου Αττικής, καθώς και κλοπές επτά φορτηγών αυτοκινήτων που διέθεταν σύστημα φορτοεκφόρτωσης.

«Κατά τη διάρκεια της εφόδου στο συνοικισμό Δενδροποτάμου, ένας τράβηξε πιστόλι απειλώντας τους αστυνομικούς», ανέφερε ο διευθυντής Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Οπως υποστηρίζει η Αστυνομία, τα τελευταία χρόνια, τα περισσότερα μέλη της οργάνωσης δεν εργάζονταν και δήλωναν μηδενικά εισοδήματα, αλλά διέθεταν ιδιωτικά αυτοκίνητα, είχαν αγοράσει εξοπλισμό για την παράνομη δράση τους και πραγματοποιούσαν συχνές μετακινήσεις σε διάφορες περιοχές της χώρας.»