27 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΨΕΥΤΗ ΒΕΡΥΚΙΟ

Βερύκιε είσαι ψεύτης και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.Είσαι από τα χειρότερα είδη ΕΡΠΕΤΩΝ που κυκλοφορούν στο ζωικό βασίλειο.
Επειδή ίσως σου έκαναν κάποια καψόνια στο ΣΤΡΑΤΟ βγάζεις το άχτι σου με το να λες ψέμματα η τουλάχιστον την ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ και ΑΡΧΗΓΩΝ ΓΕΣ καραγκιόζη,αλλά αυτά ΄που γράφεις αφορούν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ.
Αυτές δε τις οικονομικές προαγωγές τις πληρώνουμε ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ.
- Τα έξοδα τις κηδείας μας ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΏΣΕΙ.Εχουν γίνει κρατήσεις από τότε που είμαστε ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΙ.
-Από που και ως που ρε ΖΩΟ να κοπούν 25% από τα μερίσματα μας?Μαζί τα πληρώσαμε?Όταν ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΊΧΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΊΛΕΙ μείωση συντάξεων στο ταμείο των ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (το οποίο με νόμο της ΧΟΥΝΤΑΣ χρηματοδοτείται από το ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ)είχες πει επί λέξη,<πάνω από το πτώμα μας θα περάσουν>.
-Γιατί ρε ΑΧΡΗΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ δεν ανέφερες καθόλου ότι από το 51% που είχε το Μ.Τ.Σ το 1998 στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ,έφτασε να έχει το 2-3% το 2010.
-Γιατί μειώθηκαν οι καταθέσεις του Μ.Τ.Σ. με την βίαιη αγορά των μετοχών της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ το 1999 και εν συνεχεία την απαξίωση των όταν πουλήθηκε η ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην SOSIETE GENERAL?
Εσύ δεν ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΒΕΡΥΚΙΕ. Αλλά βέβαια τότε ήταν οι ΚΟΛΗΤΟΙ σου ο ΑΚΗΣ και ο ΓΙΑΝΝΟΣ.
ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ,ΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΒΡΩΜΕΡΕ,ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΒΕΡΥΚΙΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ(όπως αν γίνεται κανένα καψόνι στο στρατό,αν κόλλησε η φασολάδα στο καζάνι στο στρατόπεδο νεοσυλλέκτων κ.λ.π.) και ΑΣΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΜΤΣ, που το έχουν χρυσοπληρώσει οι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ και ακόμα το πληρώνουν με πολύ κόπο και ιδρώτα.
ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ γιατί θα σου πάρει ο .......................