15 Δεκεμβρίου 2010

Αυτό πως δεν το πήρε ακόμα πρέφα ο Χαρδαβέλας: Μεγάλες ποσότητες χρυσού στον μανδύα της Γης

http://www.nasa.gov/images/content/504790main1_Massive_Impact-226.jpg«Στον μανδύα την Γης (το μεγαλύτερο σε ακτίνα στρώμα μεταξύ του φλοιού και του πυρήνα) υπάρχουν τεράστιες ποσότητες χρυσού και πλατίνας. Αυτές αποθηκεύτηκαν εκεί μάλλον από προσκρούσεις μετεωριτών κατά την φάση δημιουργίας της Γης, όπως έγραψε το περιοδικό Science.

Οι μετεωρίτες αυτοί, ακτίνας 2.400-3.200 χιλιάδων χιλιομέτρων, όσο δηλ το μέγεθος του Πλούτωνα, πρέπει να έπεσαν στη Γη κατά την τελική φάση δημιουργίας της και γι' αυτό ο χρυσός και η πλατίνα έμειναν στον μανδύα. Αν ο χρυσός και η πλατίνα υπήρχαν από την αρχή της δημιουργίας της Γης, σαν βαρέα μέταλλα που είναι θα είχαν "πέσει" στον πυρήνα λόγω της βαρυτικής έλξης μιας και η Γη ήταν υγρή στα πρώτα στάδια δημιουργίας της. Οι μετεωρίτες αυτοί συνολικά συνεισέφεραν το 0,5% στη μάζα της Γης.»

Τα ακούς κ. Χαρδαβέλα; Πότε θα βγάλεις στη σέντρα του προδότες Έλληνες πολιτικούς που δεν επιτρέπουν να φτιάξουμε ένα ορυχείο χρυσού στα 1000 χλμ κάτω από την επιφάνεια της Γης... ώστε να κάνουμε το όνειρο που πουλάς πραγματικότητα: να καθόμαστε και να χεστούμε στο τάληρο όπως με τα πετρέλαια του Αιγαίου...