26 Δεκεμβρίου 2010

Leonardo DiCaprio ο πιο επιτυχημένος ηθοποιός του 2010

http://images.askmen.com/celebs/women/actress/mia-wasikowska/large_image-1.jpgLeonardo DiCaprio είναι η καλύτερη γαλακτοπαραγωγή αγελάδα του Χόλυγουντ: Γέμισε τα ταμεία των παραγωγών εταιριών των ταινιών στις οποίες συμμετείχε, ενώ τον ακολούθησε η Mia Wasikowska και ο Johnny Depp.

Leonardo DiCaprio σύμφωνα με υπολογισμούς του Forbes έβαλε στα ταμεία των εταιριών 1,2 δις δολάρια με τις δύο ταινίες, "Inception" και "Shutter Island", ενώ για τη συμμετοχή του στην πρώτη πήρε 50 εκ δολάρια.

http://www.rtvchannel.tv/wp-content/uploads/2010/04/robert-downey-jr-rtv.jpgΣτη δεύτερη θέση ακολούθησε η Mia Wasikowska, πρωταγωνήστρια στις ταινίες "Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων" και "The Kids are All Right" που απέφεραν στους παραγωγούς 1,03 δις δολ. Τη δεύτερη θέση τη μοιράζεται με τον Johnny Depp που συμπρωταγωνιστεί στην "Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων".

http://earsucker.com/wp-content/uploads/2010/02/rpattz-confirms-kstew-relationship.jpgΑκολουθεί ο Robert Downey Jr. με το "Iron Man 2" και την κωμωδία "Due Date", που έφεραν έσοδα 807 εκ δολ. Στην 5η θέση είναι ο Χάρυ Πότερ Daniel Radcliffe, που μάζεψε 780 εκ δολ. Ο Πρωταγωνιστής του Twilight, Robert Pattinson, έφτασε στα 749 εκ. και η συμπρωταγωνήστριά του και φίλη του Kristen Stewart στα 698 εκ δολ.