01 Δεκεμβρίου 2010

Με λαικισμό τύπου «Το ταμπελάκι μπροστά στον ΓΑΠ γράφει "TROIKA-GREECE"» δεν πέφτει το ΠΑΣΟΚ

Και δεν πέφτει γιατί αν πάμε στο λαϊκισμό είμαστε χαμένοι από χέρι μιας και αυτοί είναι καθηγητάδες Harvard και εμείς νηπιαγωγείο... Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί μια φώτο του ΓΑΠ από τη σύνοδο του OSCE στο Καζακστάν. Το ταμπελάκι μπροστά στον ΓΑΠ γράφει "TROIKA-GREECE" και κάποιοι το συσχέτισαν αμέσως με την γνωστή μας τρόικα. Έτσι το πρωί στον Αυτιά ο Καρατζαφέρης βγήκε και είπε ότι αν εμφανίζεται έτσι στο εξωτερικό ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας πρέπει να παραιτηθεί:



Μετά το διάλειμμα της εκπομπής έγινε Λούης και δεν συνέχισαν το θέμα μιας και κάποιος προφανώς τους είπε: «λέτε παπαριές και θα γίνετε ρόμπες μιας και»

το ταμπελάκι μπροστά στον ΓΑΠ λέει «TROIKA» όχι λόγω της δικής μας τρόικα αλλά επειδή στον ΟΑΣΕ υπάρχει όργανο που ονομάζεται "TROIKA". Το όργανο αυτό απαρτίζεται από τον προηγούμενο Πρόεδρο του οργανισμού (δηλ. τον Παπανδρέου μιας και η Ελλάδα είχε το 2009 την Προεδρεία) τον τωρινό (δηλ. τον Ναζαρμπάγιεφ του Καζακστάν) και τον επόμενο (δηλ. την Πρόεδρο της Λιθουανίας που θα έχει την Προεδρεία το 2011).

Πάρτε και μια φώτο που δείχνει ότι ο ΓΑΠ κάθεται δίπλα στον Ναζερμάγιεφ μιας και είναι μέλος της ΤΡΟΪΚΑ και όχι γιατί είναι από τους μεγαλύτερους στοχαστές του κόσμου:



Και πάρτε και την φώτο της Λιθουανής Πρωθυπουργού που κάθεται δίπλα στον ΓΑΠ και το ταμπελάκι μπροστά της γράφει επίσης "TROIKA-LITHUANIA":



Όλα αυτά αναγράφονται στη σελίδα του ΟΑΣΕ:
«Troika

As the OSCE Chairmanship rotates annually, the Chairperson-in-Office (CiO) is assisted by the previous and succeeding Chairpersons to assure continuity of the Organization's activities. Together, the three CiOs - present, past and future - form the OSCE Troika.

The 2010 Troika consists of the OSCE's current CiO - Kazakhstan's Foreign Minister Kanat Saudabayev, plus the Foreign Ministers of Greece, which held the OSCE Chairmanship in 2009, and Lithuania, which will chair the Organization in 2011.»
και με λίγο ψάξιμο θα μπορούσαν να τα είχαν βρει όλοι... και εντάξει εμείς να γράψουμε μια παπαριά, καταπίνετε μιας και είμαστε ερασιτέχνες αλλά οι δημοσιογράφοι που είναι επαγγελματίες; Τέτοια ενημέρωση μας παρέχουν....

Καλά για τον γνωστό κολοτούμπα της πολιτικής τι να πούμε;

ΥΓ. Το ταμπελάκι μπροστά στον Δρούτσα έγραφε φυσικά σκέτο GRECCE: