13 Ιανουαρίου 2011

Νέο κρούσμα γρίππης των χοίρων στη Θεσσαλία... 7 οι νεκροί στην Γερμανία... το MEGA ακούει;

http://www.labcy.com/userimages/H1N1.jpgΜετά το πρώτο περιστατικό νέας γρίπης (Η1Ν1) για φέτος, στις Κυκλάδες, κρούσμα εμφανίστηκε και στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λάρισας. Πρόκειται για ένα 40χρόνο, ο οποίος νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σύμφωνα με τις εκτμήσεις των γιατρών, η κατάσταση της υγείας του ασθενούς κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή. Η νόσος επιβεβαιώθηκε και εργαστηριακά.

Την ίδια στιγμή στη Γερμανία υπάρχουν 7 επιβεβαιωμένα θύματα της γρίπης των χοίρων. Τα πέντε την τελευταία εβδομάδα, ενώ οι γερμανικές υπηρεσίες προειδοποιούν τους πολίτες ότι τον Φεβρουάριο που θα υπάρξει το δεύτερο κύμα γρίπης του χειμώνα τα κρούσματα θα αυξηθούν κατακόρυφα. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στατιστικά στη Γερμανία. αλλά και στις Σκανδιναυικές χώρες, το 75% των κρουσμάτων γρίπης οφείλονται στον ιό της γρίπης των χοίρων όπως γράψαμε και πριν από ακριβώς μιά εβδομάδα.

Στο MEGA ακούνε; Τι περιμένουν για να το κάνουν θέμα; Τι φοβούνται; Καταλαβαίνουμε τη σοβαρότητά τους που δεν θέλουν να πανικοβάλλουν τον κόσμο αλλά πρέπει να μας ενημερώσουν αντικειμενικά όπως έκαναν πάντα!

Η Κυβέρνηση έχει σχέδιο; Εμβόλια επί δύο για όλο τον πληθυσμό υπάρχουν; Πόσες κλίνες εντατικής υπάρχουν; Υπάρχουν θάλαμοι απομόνωσης; Ο Λοβέρδος που είναι; Ο Άραβας του ΠΑΟΚ πότε θα έρθει; Λεφτά θα φέρει μαζί του; Ξέρει κανείς να μας απαντήσει επιτέλους ή πρέπει να πανικοβληθούμε;