31 Ιανουαρίου 2011

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ Π. ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΣΤΗΝ 8η ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙOΝΟΤΗΤΑΣ "ΟΜΟΝΟΙΑ"

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, μιλώντας το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, στην 8η Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Ένωσης της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας ”ΟΜΟΝΟΙΑ” των Βορειοηπειρωτών, στους Άγιους Σαράντα, τόνισε ότι “η Ελλάδα στηρίζει την προσπάθεια της Αλβανίας να αποκτήσει μια ευρωπαϊκή πορεία. Ο δρόμος της Αλβανίας, όμως, προς την Ευρώπη περνά μέσα από τη Βόρειο Ήπειρο”.

Μετέφερε προς τα μέλη της “ΟΜΟΝΟΙΑΣ” προσωπικό μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος, όπως εξήγησε ο βουλευτής, έχει ταυτίσει το όνομα και τη δράση του με την πορεία του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.

Μίλησε, επίσης, για την ανάγκη να επικρατήσει ενότητα στους κόλπους του βορειοηπειρωτικού κινήματος. Υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Αλβανία και ότι βρίσκεται στο πλευρό των βορειοηπειρωτών ως πραγματικός αρωγός στον δίκαιο αγώνα τους. “Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε ώστε να επιστρέψουν στις πατρογονικές εστίες τους όλοι οι Βορειοηπειρώτες”, επισήμανε κλείνοντας την ομιλία του.