26 Ιανουαρίου 2011

Επιμένει να προκαλεί ο Υπουργός του "Σάμινα" και των 81 νεκρών

http://xryshaygh.files.wordpress.com/2009/09/express.jpgΣτην αρχή τον αντιμετωπίσαμε με χιούμορ... γελάσαμε με όσα έλεγε... σιγά σιγά όμως και όσο επιμένει, μας καρφώνεται η ιδέα στο μυαλό ότι μας θεωρεί μαλάκες!!! Και μπορεί οι ψηφοφόροι του να είναι αλλά σίγουρα δεν είναι όλος ο Ελληνικός λαός που και μνήμη έχει για να θυμάται τους νεκρούς του Σάμινα, αλλά και κρίση διαθέτει ώστε να αναρωτιέται:

-Πως έφτασαν οι λαθρομετανάστες ανενόχλητοι απ΄τα Χανιά στο κέντρο της Αθήνας και
-Ωραία στη Νομική ισχύει το κωλοάσυλο... στο εργατικό κέντρο Θεσσαλονίκης που επίσης έχουν καταλάβει λαθρομετανάστες γιατί δεν μπαίνει η Αστυνομία να συλλάβει τους λαθραίους;

Μουσάτε πρασινοφρουρέ, κόψε λοιπόν τις εξυπνάδες και το κουτόχορτο αν φταίει η δεν φταίει ο Πρύτανης και πες επί τέλους στον Ελληνικό λαό της αλήθεια

ότι είναι επιλογή της Κυβέρνησης να μην επεμβαίνει η Αστυνομία πουθενά!!!

Τόσο σε τέτοια γεγονότα, όσο και σε καταλήψεις για άλλους λόγους (ΠΑΜΕ κ.λπ) η εντολή στην Αστυνομία είναι: ψυχραιμία και καμία εμπλοκή!!!

Έτσι επιτυγχάνεται διπλό κέρδος για το ΠΑΣΟΚ:

-οι λαθραίοι αυξάνονται και πληθύνονται με αποτέλεσμα όταν κάποια στιγμή οι ΠΑΣΟΚοι έρθουν και πούνε ότι θα νομιμοποιήσουμε καμιά 500 χιλ και θα διώξουμε τους υπόλοιπους, να τους πούμε και ευχαριστώ λόγω της απόγνωσης στην οποία θα μας έχουν φέρει και
-τα προβλήματα διαιωνίζονται και ο κόσμος δεν προλαβαίνει να αναλογιστεί σε τι κατάσταση ήταν πριν από μόλις ενάμισι χρόνο και σε ποια είναι τώρα...

Διαβάστε και τι δήλωσε το απόγευμα ο Υπουργός του Σάμινα με τους 81 νεκρούς:

«Οι ξένοι που, για διάφορους λόγους, βρίσκονται στην πατρίδα μας να σέβονται τον τόπο όπου φιλοξενούνται και τους νόμους του Ελληνικού κράτους.

Στην περίπτωση της Νομικής σχολής, με την παρότρυνση μιας μικρής μειοψηφίας συμπατριωτών μας, που αποσκοπούν σε κομματικά οφέλη, οι αλλοδαποί μετακινήθηκαν οργανωμένα από τα Χανιά, εισήλθαν (ΣΣ. Και εσύ που ήσουν όταν γινόντουσαν όλα αυτά ρε πρασινοφρουρέ) και παραμένουν στο κτίριο.

Επειδή όμως ο χώρος καλύπτεται από το πανεπιστημιακό άσυλο, θέλω να διευκρινίσω ότι οι πρυτανικές αρχές έχουν την αποκλειστική ευθύνη και την αρμοδιότητα για τη λειτουργία και την ασφάλεια των χώρων και των εγκαταστάσεων (ΣΣ. Και το ΕΚΘεσσαλονίκης που το έχουν καταλάβει, Παν/μιο είναι; Τι βγάζει επαγγελματίες συνδικαλιστές;).

Έχουν την αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα με απόφαση των αρμοδίων οργάνων να ζητήσουν τη συνδρομή των εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών, όπως ορίζει ο νόμος του κράτους. Οι Πρυτανικές Αρχές οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους»
Ρε ασταδιόλα!! Ανέλαβες εσύ ποτέ τις ευθύνες σου για το Σάμινα και τους 81 νεκρούς για να τις αναλάβουν και οι άλλοι;