04 Ιανουαρίου 2011

Αφού έριξε τις ζεϊμπεκιές του... έφυγε σαν τον κλέφτη για Παρίσι... στα τσακίδια

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhR9hpHSwsgcdFEdt7PqagwI4nCBVgG17wotsRtxaYMewLuepoOZtDtFXR-b_sPXvmKrKzoHBuWmvlpsi0NpVNC7PPLeHtHu44kRCZ0Rop_udWU49vom84VvA_gXNSXGK4ZA5Dx8JWf0Zaz/s400/gap1.jpgΣχεδόν υπό συνθήκες μυστικότητας αναχώρησε τελικά ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου απόψε, Δευτέρα, για το Παρίσι. Ο χρόνος του ταξιδιού του δεν ανακοινώθηκε επισήμως και σύμφωνα με τα όσα έλεγαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, η παραμονή του κ. Παπανδρέου στην γαλλική πρωτεύουσα τη Δευτέρα και την Τρίτη έχει ιδιωτικό χαρακτήρα (ΣΣ. Κουράστηκε από τις ζεϊμπεκιές και πήγε στο Παρίσι για ξεκούραση...).

Πρόγραμμα συναντήσεων δεν ανακοινώθηκε επισήμως, πέραν αυτής που θα έχει ο κ. Παπανδρέου με τον Πρωθυπουργό της Γαλλίας, κ. Φρανσουά Φιγιόν, στο περιθώριο της διημερίδας με θέμα «Νέος Κόσμος, Νέος Καπιταλισμός», όπου θα λάβει μέρος ο κ. Παπανδρέου την Τετάρτη και την Πέμπτη. Από το γραφείο του Πρωθυπουργού πάντως σημειωνόταν ότι δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο Σαρκοζί.

(ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΥΑΛΙΑ... ΒΟΗΘΑΝΕ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΨΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ)

Η εκτός προγράμματος παραμονή του Πρωθυπουργού ερμηνεύτηκε ως συνδυαζόμενη με την τρέχουσα συζήτηση περί επείγουσας πολιτικής απόφασης για την αναπροσαρμογή της οικονομικής διακυβέρνησης στην ΕΕ, αλλά και τις πιέσεις που φημολογείται ότι θα ασκηθούν εκ νέου στην ευρωπαϊκή και ελληνική οικονομία στις αρχές του νέου έτους.

tovima.gr

Δεξί Εξτρέμ: Να προσθέσουμε ότι μετά τις 4 μέρες στο Παρίσι θα ακολουθήσουν και μερικές στον αγαπημένο προορισμό του ΓΑΠ στην Τουρκία όπου θα γίνουν και οι σχετικές συζητήσεις ξεπουλήματος της χώρας