27 Ιανουαρίου 2011

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι: Ο ΣΥΝ αφήνει ξεκρέμαστους και καταγγέλει τους λαθραίους!!!Με δεδομένη την αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους απεργούς πείνας, εκτιμούμε πως η αξιοποίηση της πρότασης της Πρυτανείας για την ασφαλή μεταφορά τους σε άλλο χώρο, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να συνεχίσουν τον αγώνα τους, αποτελεί ηθική τους δικαίωση και αναδεικνύει το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα, αποσυσχετίζοντάς το από τον χώρο της Νομικής και το πανεπιστημιακό άσυλο.(ΣΣ. Αργά το θυμηθήκατε να τους αποσυνδέσετε από το πανεπιστημιακό άσυλο...)

Σεβόμαστε την ελευθερία έκφρασης και γνώμης, ιδιαίτερα όσων επιλέγουν να αγωνίζονται με οριακές μορφές πάλης. Ωστόσο θεωρούμε ότι η σημερινή τους στάση δε βοηθά τον αγώνα τους, παρά δίνει άλλοθι στη κυβέρνηση να επιδιώξει τη κατάργηση του ασύλου. (ΣΣ. Ουσιαστικά καταγγέλουν τους λαθραίους σαν προβοκάτορες της Κυβέρνησης)

Χρειάζεται μεγαλύτερη υπευθυνότητα από όλους.

Καλούμε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να επιδείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Καλούμε την κυβέρνηση να μην αντιδράσει σπασμωδικά, ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, χωρίς τη χρήση βίας και τη παραβίαση του πανεπιστημιακού ασύλου

ΑΡΓΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ! ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΝΔ...