04 Ιανουαρίου 2011

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΩΜΩΔΙΑ... ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

Πολλοί αναρωτιούνται τι σόι Πρωθυπουργός είναι αυτός που ενώ έχει κυριολεκτικά γονατίσει τον κόσμο με φόρους,αυξήσεις,απειλές και πλιάτσικο,πάει στο κέντρο να χορέψει. Άλλοι αναρωτιούνται ποιοι ήταν αυτοί που τον χειροκροτούσαν...

Για τους πρώτους θα πω ότι είναι ίδιος ο πατέρας του. Εαυτουλάκιας, ωχαδελφιστής, τυχοδιώκτης. Ένας ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πρωθυπουργεύει πατώντας επί πτωμάτων.

Για αυτούς που τον χειροκροτούσαν τώρα. Μπορεί να ήταν στελέχη του κόμματος,που καλοπερνούν και χαίρονται που έχουν ένα ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,μπορεί όμως να είναι και απλός κόσμος.

Απλοί πολίτες, ή απόγονοι αυτών που είχαν μαζευτεί στην εκκλησία που παντρεύτηκε ο ΑΝΤΡΕΑΣ τη ΜΙΜΗ και όρμησαν να της σκίσουν το ΝΥΦΙΚΟ, για να πάρουν ένα κομματάκι για ΦΥΛΑΧΤΟ.

Ούρλιαζαν δε μέσα στη εκκλησία με συνθήματα υπέρ του ΓΑΜΗΚΟΥΛΑ ΑΝΤΡΕΑ(ΜΕ 10 ΜΠΑΙ ΠΑΣ) και βλαστημούσαν την ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ και τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ που δεν συμφωνούσαν με τον ΕΡΩΤΑ του ΑΝΤΡΕΑ.

Είναι οι ίδιοι που ΒΛΑΣΤΗΜΟΥΝ τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που τρώει σουβλάκια ενώ ο λαός πεινάει,αλλά τον ΒΟΘΡΟ τον ΠΑΓΚΑΛΟ τον αποκαλούν ΚΙΜΠΑΡΗ.

Είναι οι ίδιοι που έχουν το ίδιο μυαλό με τον ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ της ΛΟΥΤΣΑΣ τον Παπαχρήστο,που διερωτάτο,τι σόι άνθρωποι ήταν αυτοί που χειροκρότησαν τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ φέτος στην ΔΕΘ,ενώ τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ τον ονομάζει ΓΙΓΑΝΤΑ.

Τελικά ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ έχει απόλυτα δίκιο που ονομάζει τους ΕΛΛΗΝΕΣ κοπρόσκυλα, κοπρίτες, τεμπέληδες κ.λ.π.

Μόνο που οι χαρακτηρισμοί ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.