25 Ιανουαρίου 2011

Αγχωμένοι οι Ευρωπαίοι μην αρχίσουμε και τους στέλνουμε τους λαθραίους... που να 'ξεραν ότι τους κρατάμε για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ

Το ζήτημα του ασύλου στην ΕΕ και της αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης ήταν μεταξύ των θεμάτων, που συζήτησαν σήμερα στις Βρυξέλλες ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μάρκ Ρούτε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας αναφέρθηκε στην ανάγκη να υπάρχει "σαφήνεια" στις επιπτώσεις της πρόσφατης καταδικαστικής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας. (ΣΣ. Όπως γράψαμε και εδώ φοβούνται μήπως αρχίσουμε και τους στέλνουμε τους λαθραίους... που να ξεραν όμως ότι για να γίνει κάτι τέτοιο θέλει Πρωθυπουργό με γεννητικούς αδένες... και όχι μαριονέτα)

"Η ΕΕ θα πρέπει να προχωρήσει στη δημιουργία ενός κοινού ευρωπαϊκού συστήματος ασύλου", τόνισε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, ο οποίος επεσήμανε ακόμη ότι θα πρέπει να ασκηθούν πιέσεις στην Ελλάδα για να εφαρμόσει το σχετικό σχέδιο δράσης.

"Η Ελλάδα θα πρέπει να λάβει μέτρα ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη διαχείριση των μεταναστευτικών ρευμάτων και των αιτούντων άσυλο αλλά και να βελτιώσει την ανθρωπιστική κατάσταση", κατέληξε ο Μ. Ρούτε. (ΣΣ.... Για να μην κουβαλιούνται σ' εμάς... ξέχασε να πει)