21 Ιανουαρίου 2011

Σκάνδαλο με ακυρωθείσα συναυλία του Χατζηγιάννη στη Μεγάλη Βρετανία!

Όπως μας πληροφορούν πολλά παιδιά, φοιτητές στο Μάντσεστερ, μέγα σκάνδαλο έχει προκύψει με την ακυρωθείσα συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 8 Οκτωβρίου του 2010, καθώς ο διοργανωτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας παραγωγής, MK Productions Ltd, Μανόλης Κουφαλητάκης, φαίνεται πως εξαφανίστηκε χωρίς να επιστρέψει τις αποζημιώσεις για μεγάλο αριθμό εισιτηρίων.

Έχοντας απενεργοποιήσει όλους τους αριθμούς επικοινωνίας που είχε δώσει στους συνεργάτες του στη Μεγάλη Βρετανία, το openpress-gr προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπους που γνωρίζουν τον χώρο στο Ηράκλειο, οι οποίοι και μας ενημέρωσαν πως είναι πολύ πιθανόν, λόγο της νοοτροπίας που υπάρχει στο νησί, ο Μανόλης Κουφαλητάκης να κρύβεται στο χωριό του, τις Γούβες Ηρακλείου!

Επίσης, όπως ενημερωθήκαμε από ανθρώπους που γνωρίζουν τα του London Greek Radio, φαίνεται πως την οργάνωση και προώθηση της συναυλίας στο Λονδίνο, την είχε αναλάβει και έτερο μέλος της οικογένειας, ο ανιψιός ή ξάδερφος του Μανόλη Κουφαλητάκη, Μιχαήλ Κουφαλητάκης, ο οποίος και παρουσιαζόταν στους ιθύνοντες του LGR ως συνεργάτης και στέλεχος της MK Productions.

Στην επικοινωνία μας με το Hellenic Society of Manchester, το οποίο ήταν χορηγός επικοινωνίας του event, μάθαμε πως για μεγάλο χρονικό διάστημα ο κ. Κουφαλητάκης τους διαβεβαίωνε πως η συναυλία απλά αναβλήθηκε και πως θα τους ενημέρωνε για τη νέα ημερομηνία, μέχρις ότου διεκόπη κάθε δίαυλος επικοινωνίας μέσα στα Χριστούγεννα.

Ο πρόεδρος του Hellenic Society of Manchester μας ενημέρωσε πως από εκεί που το Society είχε μια πολύ καλή ευκαιρία μέσο του event να μαζευτούν χρήματα τα οποία θα δίνονταν σε υποτροφίες προς φοιτητές με οικονομικά προβλήματα από Ελλάδα και Κύπρο, πλέον το Society έχει βρεθεί υπόλογο στα μάτια των φοιτητών, χωρίς να έχει ευθύνες μιας και ο μοναδικός υπεύθυνος για την οργάνωση του event ήταν η MK Productions Ltd.

Ο πρόεδρος του Society, συμπλήρωσε με έμφαση πως μετά την εξεταστική περίοδο θα κληθούν μέσο του Society όλοι όσοι δεν έχουν αποζημιωθεί για να κινηθούν νομικά, μιας και δεν βλέπει να υπάρχει πλέον ούτε η στοιχειώδεις ευαισθησία από πλευράς MK Productions Ltd.

Τα ερωτήματα που το openpress-gr θέτει είναι απλά: πως γίνεται ολόκληρος Μιχάλης Χατζηγιάννης να διασύρεται κατ' αυτόν τον τρόπο εμπιστευόμενος τέτοιου είδους επιχειρηματίες - συνεργάτες; Θα ευαισθητοποιηθεί κάποιος τελικά για να αποζημιωθούν αυτά τα παιδιά; Ακούει κάποιος εισαγγελέας; Ακούει η Ελληνική και η Κυπριακή πρεσβεία στο Λονδίνο για να κινηθούν ώστε να συνδράμουν νομικά, ως οφείλουν, τους εξ Ελλάδος και Κύπρου φοιτητές;

ΥΓ: Μάθαμε πως σε πτήση από Λονδίνο προς Αθήνα θα ταξιδέψει σήμερα 21/1/2011 κάποιος Μ. Κουφαλητάκης. Οι Ελληνικές αρχές άραγε θα τον περιμένουν;

http://openpress-gr.blogspot.com/2011/01/blog-post_7758.html