28 Ιανουαρίου 2011

Αίγυπτος: Δεν υπάρχει πρόσβαση στο Ιντερνετ στο Κάιρο, σύμφωνα με χρήστες.

http://www.greekmoney.gr/thumbnail.php?file=T/tinisia_thumb_medium_243738755.jpg&size=article_mediumΔιακόπηκε σήμερα στο Κάιρο η πρόσβαση στο Ιντερνετ, δήλωσαν χρήστες και ξενοδοχεία, την ίδια ώρα που πληθαίνουν οι εκκλήσεις για διαδηλώσεις στη διάρκεια της ημέρας κατά του προέδρου της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ.

"Η πρόσβαση στο Ιντερνετ έχει διακοπεί σήμερα στην Αίγυπτο", ανακοίνωσαν εργαζόμενοι σε μεγάλο ξενοδοχείο του Καΐρου, πληροφορία που επιβεβαιώθηκε και από άλλα ξενοδοχεία.

Πολλοί χρήστες σε όλη τη χώρα δήλωσαν επίσης ότι δεν έχουν πρόσβαση στο Ιντερνετ.

Νέες διαδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για σήμερα μετά την προσευχή της Παρασκευής.

http://www.insideinfo.gr/sites/default/files/imagecache/w460/article/2011_01/aig.jpgΣτο μεταξύ ο υποτακτικός των Αμερικάνων Αλ Μπαραντέι δήλωσε χθες ότι είναι έτοιμος να ηγηθεί ακόμα καιοικουμενικής Κυβέρνησης, αν του ζητηθεί!!! Να θυμίσουμε ότι ο Μπαραντέι βραβεύθηκε με το Νόμπελ το 2005 σαν επικεφαλής των ελεγκτών πυρηνικών του ΟΗΕ και επειδή είναι τροχός του συστήματος προβάλεται η δήθεν αμφισβήτησή του στα λεγόμενα των Αμερικάνων ότι το Ιράκ διέθετε πυρηνικά όπλα... και μπορεί να είπε ότι δεν υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες ή ενδείξεις ότι το Ιρακ δεν διαθέτει πυρηνικά αλλά δεν ξέχασε να ταχθεί πριν την δεύτερη εισβολή στο Ιρακ υπέρ μιας ``μακροπρόθεσμης επιτήρησης ώστε να διασφαλιστεί το οτι δεν θα ξαναρχίσουν οι δραστηριότητες για τα όπλα μαζικής καταστροφής``... πιστεύει κανείς άραγε ότι αν δεν ήταν μέρος του συστήματος θα είχε βραβευθεί με Νόμεπλ;