11 Ιανουαρίου 2011

Η φτώχεια φέρνει γκρίνια: Μπουνιές στην προπόνηση του ΠΑΟ μεταξύ Πλεσί και Λάζαρου

http://static.doldigital.net/webstatic/62910C2538DF22072239453441246301.jpgΝέο επεισόδιο είχαμε μέσα σε λίγες μέρες μεταξύ ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Μετά την ένταση που υπήρξε στα αποδυτήρια ανάμεσα στον Λέτο και τον Κατσουράνη, αμέσως μετά το παιχνίδι των «πράσινων» με τον Άρη, στην προπόνηση της Τρίτης, σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ του Πλεσί και του Χριστοδουλόπουλου. Οι δύο παίκτες κλήθηκαν σε απολογία από τη διοίκηση, με την τιμωρία για τον Γάλλο να είναι άμεση, αφού του απαγορεύτηκε να προπονείται με την ομάδα.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Καβάλα, καθώς στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, ύστερα από διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Ζεσουάλντο Φερέιρα, σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα στον Νταμιέν Πλεσί και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Λίγες μέρες μετά το σκηνικό που έγινε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ με πρωταγωνιστές τους Κώστα Κατσουράνη και Σεμπάστιαν Λέτο, οι οποίοι αντάλλαξαν... γαλλικά μετά το παιχνίδι με τον Αρη, με αφορμή ένα λάθος του «Κατσούρ», από το οποίο προήλθε η ευκαιρία του Χαβίτο στις καθυστερήσεις, σημειώθηκε και άλλο επεισόδιο με παίκτες του «τριφυλλιού».

Αυτή τη φορά, έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και είχε πρωταγωνιστές τον Νταμιέν Πλεσί και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Όλα ξεκίνησαν από κάποιες παρατηρήσεις που έκανε ο Γάλλος στον Λάζαρο σε μία άσκηση με σέντρες, οι οποίες προφανώς κατέληγαν στα... πουλιά, αντί να πηγαίνουν στους παίκτες που ήταν μέσα στην περιοχή.

Ο Λάζαρος αντέδρασε βρίζοντας τον Πλεσί, ο Γάλλος έγινε... Τούρκος και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Έλληνα μεσοεπιθετικού, με συνέπεια να μπουν στη μέση οι συμπαίκτες τους και να αποτρέπουν τα χειρότερα.

Αν και όλοι νόμιζαν ότι η «φωτιά» έσβησε εκεί, εντούτοις είχε και συνέχεια στα αποδυτήρια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Πλεσί έριξε μπουνιά στον Χριστοδουλόπουλο, με τους υπόλοιπους «πράσινους» να παίζουν και πάλι το ρόλο των ειρηνοποιών για να χωρίσουν τους δύο παίκτες.

Αμφότεροι κλήθηκαν σε απολογία από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, με τον Πλεσί να έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι του ανακοινώθηκε πως από δω και στο εξής δεν θα προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σε ένδειξη τιμωρίας.

in.gr