19 Ιανουαρίου 2011

Το Εργατικό Κέντρο Έβρου βρήκε τη λύση για τους ανέργους: Τους στέλνουν στον ψυχίατρο!!!Γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τους ανέργους του Έβρου

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Έβρου σε συνεργασία με τον Τομέα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης ανοίγουν γραμμή επικοινωνίας για όλους τους Ανέργους του Νομού μας.

Η Ανεργία, πέρα από τα οικονομικά προβλήματα που δημιουργεί στους Ανέργους, ίσως δημιουργήσει και ψυχική αναστάτωση η οποία μπορεί να επηρεάσει τη ζωή μας.

Πίσω από την γραμμή επικοινωνίας βρίσκονται έμπειροι επαγγελματίες που θα κατευθύνουν πως να διαχειριστούν οι άνεργοι, τις ψυχολογικές δυσκολίες, που σχετίζονται με την ΑΝΕΡΓΙΑ.

ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 25510-20287
Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 10:00 έως 14:00
ΑΝΕΡΓΕ - ΑΝΕΡΓΗ ΑΝ Νιώσεις την Ανάγκη Κάνε το πρώτο Βήμα ΜΙΛΗΣΕ ΜΑΣ...»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ν. Έβρου

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γκιγκούδης Απόστολος Χατζηαναστασίου Μιχάλης

Σημείωση Αlexandroupoli online:
Βλέπουμε τους ανέργους, από δω και πέρα, να τραγουδάνε... «Φέρτε μας τον ψυχίατρο, να δούμε τι θα γίνει, να τον τρελάνουμε κι' αυτόν και άνεργος να μείνει...»

Η ανεργία δεν είναι στίγμα, ούτε ντροπή και οι άνεργοι δεν είναι ψυχικά ασθενείς. Οι άνεργοι δίνουν καθημερινό αγώνα για να βρουν δουλειά και να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους. Οι άνεργοι θέλουν δουλειά και όχι ψυχολογική υποστήριξη, συμπόνοια και ευχές.

Σε μια περίοδο που η ύφεση βαθαίνει, η ανεργία εκτοξεύεται και η ελληνική οικονομία έχει μπει σε σκοτεινό τούνελ, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις (Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία) εκτός από "συνδικαλιστικές" κινήσεις εντυπωσιασμού, θα πρέπει να αγωνίζονται, να διεκδικούν και να κατακτούν την διασφάλιση των θέσεων εργασίας και το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών στην εργασία.

alexpolisonline.blogspot.com