31 Ιανουαρίου 2011

Υπάρχει μεγαλύτερος ψευταράς από αυτόν τον Πρωθυπουργό παγκοσμίως ? ?

Αυτά έλεγε ο Παπανδρέου στη Λάρισα στις 27.09.2009:

Και βέβαια, για τη νεολαία μας και για τη Θεσσαλία, είναι σημαντικό να κερδίσουμε τη μάχη της διοργάνωσης των Μεσογειακών Αγώνων, που δυστυχώς έχουν μείνει πίσω. Η κυβέρνηση τους αντιμετωπίζει σαν κόστος, σαν ένα μικρό επαρχιακό έργο, και όχι ως επένδυση, όπως πρέπει να είναι. Επένδυση εξωστρέφειας και μελλοντικής εκμετάλλευσης.

Οι Μεσογειακοί είναι μια δυνατότητα προβολής της πράσινης ανάπτυξης, του πολιτισμού μας, του τουρισμού μας, των προϊόντων μας, της φιλοξενίας μας, της ταυτότητάς μας. Είναι μια ευκαιρία να πρωτοπορήσει η Θεσσαλία, να πρωτοπορήσει η Ελλάδα, διοργανώνοντας τους πιο φιλικούς για το περιβάλλον αγώνες. Να είναι πραγματικά «πράσινοι», και να δώσουν ταυτότητα και προοπτική στη Θεσσαλία.
Θα στηρίξουμε έργα υποδομής, καθώς και τον σιδηρόδρομο, που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη και θα δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες και μετά το 2013.
Ακούγεται το σύνθημα: «Κράτα γερά, να πέσει η Δεξιά»"
Δείτε τον:



Τα ίδια είπε και στη ΔΕΘ το 2009!:
" Μεσογειακοί Αγώνες. Οι Μεσογειακοί Αγώνες δεν θα έπρεπε να είναι, κι αυτό θέλουμε, απλώς αγώνες επαρχίας, της Θεσσαλίας. Να είναι Μεσογειακοί και Παγκόσμιοι Αγώνες, δηλαδή να έχουν το βάρος και την προβολή για την περιοχή, αλλά και για ολόκληρη την Ελλάδα διεθνώς. Διότι αυτοί οι αγώνες - όπως με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα μεγαλύτερο γεγονός - είναι και μια δυνατότητα προβολής του πολιτισμού μας, προβολής του τουρισμού μας, προβολής των προϊόντων μας, προβολής της φιλοξενίας μας, του Ελληνισμού, του χαρακτήρα μας, της ταυτότητάς μας.
Δεύτερον, είναι μια ευκαιρία να αξιοποιήσει το δυναμικό και την επένδυση, για να κινητοποιήσει όλες τις τοπικές δυνάμεις, για σημαντικές υποδομές που θα μείνουν για την ανάπτυξη της περιοχής.
Δυστυχώς, η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει σκύψει πάνω στους Μεσογειακούς Αγώνες της Θεσσαλίας. Π.χ. η σιδηροδρομική γραμμή Βόλος - Λάρισα είναι στο κόκκινο, που είναι πάρα πολύ βασικό και είναι για μας προτεραιότητα, διότι είναι μια ήπια μορφή μεταφορών, συνάδει δηλαδή με τη λογική μας, της πράσινης ανάπτυξης.
Παρά ταύτα, θα κάνουμε το παν, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, ώστε να είναι οι καλύτεροι δυνατοί Μεσογειακοί Αγώνες μέσα σε αυτό το περιθώριο"
Θαυμάστε τον:



Αυτός είναι ο αρχή ψευταράς που κυκλοφορεί "ελεύθερος."

Τα λόγια μετά από αυτό το video είναι εντελώς περιττά.

Ξεπέρασε κάθε οικογενειακή κληρονομιά στο ψέμα, είναι επικινδύνως.

Δεν διστάζει πουθενά, να πει το οτιδήποτε.

Ο Θεός να φυλάει την πατρίδα μας από αυτόν το αδίστακτο.

http://elpidablog.blogspot.com/2011/01/blog-post_8144.html

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/01/blog-post_9785.html