27 Ιανουαρίου 2011

Έρχεται ο Ετό για ΠΑΟΚ... όχι αυτός... ο άλλος :)

http://www.sport.gr/files/news/2011-01-27/1296143868_eto_250x.jpgΠολύ κοντά στην απόκτηση του βραζιλιάνου δεξιού μπακ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ετό, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, που τόνισε ότι την Παρασκευή (28/1) ο ίδιος και ο Ετό θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές του συμβολαίου.

Ο 29χρονος αμυντικός, τον οποίο αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια με την Ντιναμό στον όμιλο του Europa League, αγωνίζεται στην κροατική ομάδα πέντε χρόνια και οι ιθύνοντες του συλλόγου τον αφήνουν ελεύθερο, αναγνωρίζοντας την προσφορά του. Κάτι που σημαίνει πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θα χρειαστεί να ξοδέψει χρήματα για την απόκτησή του Ετο, παρά μόνο για το συμβόλαιό του.

Το πρωί της Πέμπτης (27/1) ο βραζιλιάνος δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση της Ντιναμό και τα δημοσιεύματα στην Κροατία υποστήριζαν πως αιτία αποτελεί η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα.

Οπως ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπός του, Μπόζο Σλίσκοβιτς στο olapaok.gr, υπάρχει καταρχήν συμφωνία του πελάτη του με τον ΠΑΟΚ. "Έχουμε συμφωνήσει ο Ετό να έρθει για 2,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δε θα χρειαστεί να πληρώσει χρήματα στην Ντιναμό", είπε ο εκπρόσωπός του και πρόσθεσε.

"Ο Ετό αγωνίστηκε πέντε χρόνια στην ομάδα του Ζάγκρεμπ, πρόσφερε πολλά και οι άνθρωποι του συλλόγου αναγνωρίζουν αυτά που έχει δώσει και τον αφήνουν ελεύθερο να φύγει. Του άρεσε πολύ η ομάδα του ΠΑΟΚ από τα παιχνίδια που έδωσε με την Ντιναμό στο Europa League και θέλει πραγματικά πάρα πολύ να γίνει μέλος της. Περισσότερα θα πούμε στη Θεσσαλονίκη...", δήλωσε.

Η καριέρα του Ετό
Σεζόν/ομάδα/συμ/γκολ

2002 Μπαχία 3/0
2003 Κρικιούμα 19/0
2004 Παρανά 17/1