28 Ιανουαρίου 2011

Απορώ με τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ!!! Πίστευαν ότι υπηρχε περίπτωση να αρθεί η ποινή και να παίξουμε με κόσμο εναντίον του ΟΣΦΠ;

http://img.protothema.gr/EDAF03C1E454FB03AD86050BF5F0FF89.jpgΔεν έπεσε τελικά ενώπιον της δευτεροβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ η πρωτοβάθμια ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον Βόλο. Έτσι, η ρεβάνς της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα θα γίνει οριστικά χωρίς κόσμο.

Οι νομικοί του «δικέφαλου» παρουσίασαν βίντεο και μαρτυρίες οπαδών, ελπίζοντας πως θα «πέσει» η ποινή της μίας αγωνιστικής και πως η ομάδα του Μάκη Χάβου θα παίξει με κόσμο στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο δικηγόρος Λάμπρος Μπίρδας τόνισε ότι τα επεισόδεια πρέπει να θεωρηθούν μεμονωμένα και επισήμανε ότι πρέπει να ληφθούν υπόψιν οι αναφορές των αξιωματούχων του αγώνα, του παρατηρητή της Λίγκας και του διαιτητή, οι οποίοι δεν αναφέρουν, αυτά που αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας, η οποία κατά τον νομικό του ΠΑΟΚ εμπεριέχει πολλές υπερβολές.

Τόνισε μάλιστα, πως αυτά, που έγιναν στον Βόλο είναι μικρότερης έκτασης από συμβάντα σε άλλες τουλάχιστο δύο περιπτώσεις επεισοδίων, για τις οποίες η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτές τις εφέσεις και εξαφάνισε ποινές έδρας. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, μάλιστα, επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν καν σοβαροί τραυματισμοί, ώστε να γίνεται λόγος για ευρείας κλίμακας επεισόδια.

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης. Τόνισε ότι οι εκθέσεις της αστυνομίας δεν μπορουν να θεωρούνται θέσφατο και επισημαίνει ότι ο παρατηρητής και ο διαιτητής, που είναι αξιωματούχοι του αγώνα, δεν αναφέρουν τις υπερβολές, που αναφέρει η αστυνομία.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΟΚ, Επαμεινώνδας Παπαεπαμεινώνδας, τόνισε ότι η ΠΑΕ επιστράτευσε 37 άτομα για να βοηθήσουν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και κάνει λόγο για την ευθύνη και την προκλητική στάση της αστυνομίας, η οποία με την εν γένει συμπεριφορά της και την αλόγιστη ρίψη χημικών, προκάλεσε αναστάτωση και την αντίδραση φίλων του ΠΑΟΚ, που προσπαθούσαν απλά να προφυλαχτούν.