05 Ιανουαρίου 2011

Απολύθηκε από την δουλειά του αλλά κέρδισε στο τζόκερ!

http://www.star.gr/uploads/images_resize/2011/01/75066_1051.jpgΜπορεί να μην ήταν ο μεγάλος υπερτυχερός του τζόκερ που κέρδισε τα 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο κατάφερε να προβλέψει σωστά τους πέντε αριθμούς και να κερδίσει 86.000 ευρώ.

Ο λόγος για 55χρονο βολιώτη, ο οποίος έτσι δέχτηκε το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο, κυρίως όμως μετρίασε κατά πολύ την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι λίγο καιρό πριν είχε απολυθεί από την δουλειά του αιφνιδιαστικά και μάλιστα χωρίς αποζημίωση.

Ο 55χρονος ήταν περιστασιακός παίκτης τυχερών παιχνιδιών και πάντα επέλεγε να παίξει τους ίδιους αριθμούς. Ποτέ ωστόσο δεν είχε κερδίσει. Την επομένη της κλήρωσης πήγε με την άκρως συγκινημένη γυναίκα του στο πρακτορείο, για να βεβαιωθεί ότι ήταν ο νικητής, ενώ την περασμένη Δευτέρα επέστρεψε για να πάρει την επιταγή των 86.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο ίδιος ο νικητής δεν γιορτάζει ιδιαίτερα, μετά την απόλυσή του. Όπως είπε στους υπαλλήλους, γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτά τα χρήματα θα τα αξιοποιήσει για να ανταπεξέλθει στα έξοδα που τρέχουν αυτόν τον πρώτο που έχει μείνει χωρίς εργασία. Και θα τα αντάλλασε εύκολα με μια δουλειά με σταθερό μισθό, αφού όχι μόνο έμεινε άνεργος (και μάλιστα χωρίς αποζημίωση), αλλά στην σημερινή εποχή της κρίσης είναι και πολύ δύσκολο να βρει νέο εργοδότη...