31 Ιανουαρίου 2011

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ


Του Κυπριανού Χριστοδουλίδη
(kyprianoscy.blogspot.com)

Ο γνωστός εθνομηδενιστής ήταν και πάλι ο καλεσμένος των τηλεοπτικών Μέσων, αυτών που διαφημίζουν τη σημερινή πλανητική μαφία του χρήματος με τους εδώ εγκατεστημένους πράκτορες. Ήταν μαζί με άλλους, για να μας μιλήσει για την ανυπαρξία του ελληνικού έθνους. Το οποίο γεννήθηκε το 1821.

Κάποτε μας είχε πει να γίνουμε "Αμερική των Βαλκανίων" και συνεχίζει το ίδιο "μότο", τώρα με τους κατάλληλους για την περίπτωση ερμαφρόδιτους αριστερούς (αριστεροδέξιους ή σοσιαλιστές). Αν δεν το έλεγε, δεν θα τον ήξερε κι αυτόν ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας. Θυρωρός είναι, που έγινε πράκτορας και τα τροφεία δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένα. Βαλτός είναι, πληρώνεται για να κάνει τη δουλειά αυτή. Ο εθνομηδενισμός σε πλήρη ανάπτυξη και ... ελάτε να γίνουμε η Αμερική των Βαλκανίων!

Έτσι, ο πρώην "πορτιέρης" και το "παιδί για τα θελήματα" τώρα αμοίβεται πλουσιοπάροχα και είναι ένας διάσημος ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους (144.000) άσημους. Όπως είναι και ο ίδιος.

Είναι τόσο μικρόνους ώστε θέλει να μας κάνει Αμερική των Βαλκανίων. Λαμπρό το όραμα του νέου Βελεστινλή. Προφανώς, θα εννοεί "εις βάθος" τα Βαλκάνια να γίνουν η Αμερική της Ευρώπης! Δεν είναι απίθανο να το πιστεύει κι αυτό, με την τόσο εκτεταμένη εγκεφαλική αποφλοίωση που διαθέτει.

Αλλά νομίζει ο αφελής ότι οι εργοδότες του είναι τόσο χαζοί όσο ίδιος; Θα αφήσουν ο πλανητάρχης Αμερικανός και ο συμπλανητάρχης Βρετανός, να μπει στο παιγχνίδι κι άλλος ένας αναπληρωματικός; Απλά είναι χρήσιμη η ηλιθιότητα, η οποία στο πρόσωπό του προσλαμβάνει πλέον τεράστιες και επικίνδυνες διαστάσεις.

Την Αμερική την έφτιαξαν οι χρυσοθήρες και οι τυχοδιώκτες. Όλοι όσοι ήταν ανεπρόκοποι στον τόπο τους, γιατί ανεπρόκοποι ήταν κι αυτοί που τον κυβερνούσαν, σηκώνονταν κι έφευγαν. Άλλοι για να βγάλουν λεφτά και άλλοι περισσότερα με το "πρακτοριλίκι" που, εν τω μεταξύ, αναλάμβαναν να διεκπαιρεώσουν. Να προπαγανδίσουν το πολυπολιτισμικό ιδεώδες της χώρας που αφάνισε τους γηγενείς Ινδιάνους και έχει διαπράξει - το διαπράττει εξακολουθητικά - άπειρες γενοκτονίες.

Με ποιά προσόντα μπορεί να γίνει η χρεωκοπημένη Ελλάδα "Αμερική των Βαλκανίων" και πώς τα Βαλκάνια, μπορούν να γίνουν ένας τύπος σαν το αμερικανικό μοντέλο; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά η μήπως δείχνουν σοβαρή εγκεφαλική δυσλειτουργία; Έχει η Ελλάδα τόσο χρυσάφι ώστε να τραβήξει εδώ τυχοδιώκτες, δουλέμπορους και χρυσοθήρες, σαν αυτούς που έφτιαξαν την Αμερική; Την "έντιμον πενία" μας είχαμε πάντα συντροφιά και την αλήθεια. Γιατί μόνο με αυτά μπορείς να ξεσκεπάζεις τους φθονερούς υποκριτές, τους αργυρώνητους εφιάλτες και τους πράκτορες των ξένων συμφερόντων.

http://kyprianoscy.blogspot.com