09 Ιανουαρίου 2011

Ακόμη και η κυρά Κατίνα απέναντι έχει περισσότερους φίλους στο Facebook από το Θεόδωρο Πάγκαλο!

Θέλετε να διαπιστώσετε πόσο δημοφιλής είναι ένας πολιτικός; Θέλετε να καταλάβετε αν τον αγαπάει ο κόσμος ή όχι; Μην αρχίσετε να κάνετε δημοσκοπήσεις και αηδίες! Και εσείς φίλοι μου μην πιστεύετε στις δημοσκοπήσεις! Ένας τρόπος μόνο υπάρχει να μάθουμε την αλήθεια για τη δημοτικότητα κάποιου! Να κοιτάξουμε το προφίλ του στο Facebook!

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος που τον ξέρουνε και οι πέτρες, παριστάνει τον πολιτικό και ακόμη χειρότερα παριστάνει τον "αντιπρόεδρο της κυβέρνησης", έχει μόλις 1661 φίλους στο Facebook. Επίσης, το "fanpage" του έχει μαζέψει μόλις 1800 άτομα. Για να καταλάβετε τα μεγέθη θα αναφέρω ενδεικτικά πως η σελίδα του τυπάκου που παριστάνει πως είναι Πρωθυπουργός έχει συγκεντρώσει 41.591 άτομα και αν για αστείο πληκτρολογήσουμε στην αναζήτηση το όνομα "Δεσποινά Βανδή" εκεί ο αριθμός ξεφεύγει, αφού η σελίδα της έχει 104.912 θαυμαστές...

Επίσης, αξίζει να αναφέρω πως ο Τρυποκάρυδος έχει συνολικά 5778 φίλους (σύνολο φίλων και των 2 προφίλ) , και ας μην τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα όπως το Θεόδωρο Πάγκαλο. Ο σκύλος του Τρυποκάρυδου επίσης, ο όμορφος Fido Pakakis, έχει ελάχιστα λιγότερους θαυμαστές από τον Θεόδωρο Πάγκαλο και ας είναι τετράποδος, μπάσταρδος, πρώην αδέσποτος και φυσικά δεν είναι αντιπρόεδρος καμίας κυβέρνησης! Είμαι σίγουρη πως και η κυρά Κατίνα απέναντι θα έχει περισσότερους φίλους στο Facebook από τον Θεόδωρο Πάγκαλο ! Αναρωτιέστε γιατί; Αφού κανείς δεν τον πάει! Δεν τον πάει κανείς ούτε σ' αυτή τη χώρα, ούτε έξω από αυτή, ούτε και οι εξωγήινοι δεν τον πάνε και σας λέω την αλήθεια!

Η αγάπη που τρέφουν οι Έλληνες για τον αντιπρόεδρο εκδηλώνεται και μέσα από τη δημιουργία σελίδων όπως οι παρακάτω: