13 Ιανουαρίου 2011

Μέγας άθλος Γερμανού ΥΠΕΞ!!! Βρήκε το κουράγιο και απάντησε στον "εθνάρχη" GAP

Εμφανώς ανακουφισμένος, μόλις έμαθε ότι ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ είναι αυτός που διαδίδει τα περί "εθνικού ηγέτη" GAP, βγήκε από το μπούνκερ της καγγελαρίας ο Γερμανός ΥΠΕΞ Γκ. Βεστερβέλε προκειμένου να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους:

«Η Γερμανία δεν κατανοεί την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης. Η Γερμανία αναγνωρίζει την ιστορική της ευθύνη και γνωρίζει τα δεινά που υπέστη ο ελληνικός λαός. Θέση της Γερμανίας είναι να ισχύουν οι διεθνώς αναγνωρισμένοι κανόνες διεθνούς δικαίου και να αναγνωρίζεται η ασυλία του Κράτους. Αν δεν ισχύσουν αυτοί οι κανόνες θα απειληθεί η διεθνής νομιμότητα».
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Βεστερβέλε, διπλωμάτες προσκείμενοι στην ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών ανέφεραν ότι η επίλυση του θέματος των αποζημιώσεων μέσω της δικαστικής οδού και τη δικαιοδοσία του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης ήταν επιλογή της γερμανικής κυβέρνησης η οποία προσέφυγε.

"Είναι αυτονόητη η υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης να σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων από το Δίστομο για λόγους ουσιαστικούς αλλά και συμβολικούς" επισήμανε το ίδιο υπηρεσιακό στέλεχος.

Να σημειωθεί ότι τον Γερμανό ΥΠΕΞ ενημέρωσε τηλεφωνικά χθες βράδυ ο Δρούτσας, οποίος όμως του απέκρυψε ότι η απόφαση να δηλώσει συμπαράσταση η Ελληνική Κυβέρνηση, ήταν του "εθνικού ηγέτη"... έτσι εξηγείται και ο πρωινός πανικός των Γερμανών μόλις διάβασαν τις μαλακίες του ΣΤΟΚΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

ΥΓ. Οι δηλώσεις του Γερμανού ΥΠΕΞ και των διπλωματών είναι πραγματικές... τα υπόλοιπα αφορούν την προπαγάνδα για τους ηλίθιους που διαβάζουν τον ΣΤΟΚΟ...