16 Ιανουαρίου 2011

ΕΛΑΣ: Δεν είναι κόρη της Meyer η συλληφθείσα για τρομοκρατία

Τελικά η συλληφθείσα Γερμανίδα δεν είναι κόρη της Barbara Meyer της RAF, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία... πάντως και εγώ χθες ψάχνοντας για να γράψω ποιοι ήταν οι "γονείς της" είδα και έγραψα ότι έχει έναν γιό με έναν Λιβανέζο αλλά δεν είδα πουθενά να αναφέρεται ότι έχει και μια κόρη.

Για τη γκάφα της ΕΛΑΣ που μας εξέθεσε έβγαλα ανακοίνωση και η ΝΔ:

«Η αγωνία της κυβέρνησης να παρουσιάσει επειγόντως μία “μεγάλη επιτυχία”, σε ό,τι αφορά την πάταξη της τρομοκρατίας και να διασκεδάσει, έτσι, την αναταραχή που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις των απαξιωτικών απόψεων του κ. Μ. Χρυσοχοΐδη για την επιχειρησιακή ικανότητα της Ε.Υ.Π., τις οποίες εμπιστεύτηκε στον Αμερικανό πρέσβη, την οδήγησε σε γκάφα πρώτου μεγέθους.

Συνέδεσε τη συλληφθείσα Γερμανίδα με την περίφημη τρομοκρατική οργάνωση RAF , μόνο και μόνο εξαιτίας του επωνύμου της, χωρίς καμία προηγούμενη διερεύνηση. Με αποτέλεσμα να διαψευσθεί άμεσα από τις αρμόδιες γερμανικές υπηρεσίες και να εκθέσει εαυτήν και τη χώρα.

Καταλαβαίνουμε το κομματικό άγχος της κυβέρνησης, αλλά τόσο σοβαρά ζητήματα δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται με τόση ανευθυνότητα. Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει. Αντίθετα, θα ωφελούσε στην επίτευξη του στόχου της πάταξης της τρομοκρατίας, που είναι κοινή απαίτηση του πολιτικού κόσμου και του Ελληνικού λαού».