05 Ιανουαρίου 2011

Αποστρατεύθηκε ο διοικητής του «USS Enterprise» λόγω των βίντεο που έφτιαχνε...

http://www.maritimequest.com/warship_directory/us_navy_pages/aircraft_carriers/enterprise_cvn_65/03_uss_enterprise_cvn_65.jpgΒίντεο εναντίον των ομοφυλόφιλων και των γυναικών έφτιαχνε την ώρα που κυβερνούσε το αμερικάνικο αεροπλανοφόρο «USS Enterprise» (πληροφορίες στο τέλος της ανάρτησης) ο διοικητής του Owen Honors!!! Ο Honors, που είναι διοικητής του αεροπλανοφόρου από τον Απρίλιο, έφτιαχνε τα βίντεο, που του κόστισαν τη θέση, το 2006 και το 2007. Τα βίντεο προβάλλονταν εβδομαδιαία στα μέλη του πληρώματος σε ειδικές βραδιές. Στα βίντεο εκτός από τον ίδιο, που τότε ήταν υποδιοικητής του αεροπλανοφόρου, συμμετείχαν και μέλη του πληρώματος που έλεγαν αστεία προσβλητικά για τις γυναίκες ή τους ομοφυλόφιλους... κατά τ' άλλα το «USS Enterprise» φέρει πυρηνικά όπλα

Θαυμάστε διοικητή αεροπλανοφόρου της υπερδύναμης:







Τα βίντεο ήταν τόσο προχωρημένα που στην ίδια σκηνή εμφάνιζε τον ευατόν του να παίζει τρεις ρόλους ταυτόχρονα... μιλάμε για κανονικό Χόλυγουντ:



Δείτε και ολόκληρο ένα από τα βίντεο που έφτιαξε ο σκηνοθέτης πλοίαρχος:



http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fc/USS_Enterprise_%28CVN-65%29_coat_of_arms.png/150px-USS_Enterprise_%28CVN-65%29_coat_of_arms.pngFile:TaskForce One.jpgTo «USS Enterprise» είναι το μακρύτερο πολεμικό πλοίο στον κόσμο με 342 μέτρα και εντάχθηκε στο Αμερικάνικο Ναυτικό το 1962, ενώ προβλέπεται να αποσυρθεί το 2013. Έχει πλήρωμα 3000 άτομα και η θωράκισή του είναι από ατσάλι πάχους 20 εκ.Είναι πυρηνοκίνητο, το πρώτο που κατασκευάστηκε, που σημαίνει ότι μπορεί να ταξιδεύει συνεχώς επί 20 χρόνια και εκεί οφείλει και το υποκοριστικό του "Big E" από το Ε=m*c².