19 Φεβρουαρίου 2011

Για να δούμε αν ο αυτιστικός Πεταλωτής απαντήσει για τα κατωρθώματα του δίκου του πριν το 2004

Σε ανακοίνωσή του, για την ομιλία Σαμαρά, ο αυτιστικός (= πολιτικός χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε και ο ίδιος για τη ΝΔ) Πεταλωτής αναρωτήθηκε:

"Αυτό που ακόμα και σήμερα δεν εξηγεί ο κ. Σαμαράς είναι το γιατί δεν συμβούλευε κατά τον ίδιο τρόπο και τη κυβέρνηση Καραμανλή, ως μέλος της, ώστε να μη λιποτακτήσουν, αφού κατέστρεψαν τη χώρα και την οδήγησαν στην ανάγκη ύπαρξης μνημονίου, για το οποίο σήμερα υποκριτικά εκπλήσσεται και ανακαλύπτει πόσο καταστροφικό είναι...
Τέλος είναι σωστό βέβαια ότι απαιτείται σύμφωνο αξιοπρέπειας με τον λαό, όχι όμως από τη χώρα αλλά από την ίδια τη Ν.Δ., γιατί η στοιχειώδης αξιοπρέπεια προϋποθέτει να λες την αλήθεια. Κάτι όμως που, για τη Ν.Δ., αποδεικνύεται εξαιρετικά δύσκολο, αφού συνεχίζει να εξαντλεί τους λόγους και τις πράξεις της σε αυτοθαυμασμό και περιχαράκωση στον πολιτικό της αυτισμό. "

Σε επόμενες αναρτήσεις λοιπόν θα του θυμίσουμε λοιπόν μερικές λαμπρές επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ του 2004 για να μας πει αυτός που ήταν ο Γιωργάκης που ήταν επί χρόνια το νούμερο 2 του ΠΑΣΟΚ...

Η απάντηση του Μιχελάκη έχει ως εξής:

"Χαιρόμαστε για την αγανάκτηση που προκάλεσε η ομιλία Σαμαρά στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Και χαιρόμαστε ιδιαίτερα ότι τους τάραξε κυρίως, το "Συμβόλαιο Αξιοπρέπειας" που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό ο κ. Σαμαράς. Αξιοπρέπεια προς τους Έλληνες. Μια λέξη που δυστυχώς δεν υπάρχει στο λεξικό του ΠΑΣΟΚ!"