23 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ 2

Σε συνέχεια του φίλου δεξιού διαδηλωτή,θα ήθελα να πω πως ήμουνα σήμερα και εγώ στην διαδήλωση όπως και αρκετοί ακόμα δεξιοί,όχι τίποτα το ιδιαίτερο μπροστά στη δύναμη που έχει η ΔΕΞΙΑ αλλά κάτι είναι και αυτό.
Τα συμπεράσματα τώρα.
-Το Κ.Κ.Ε. έκανε μία ωραία παρέλαση( θα τη ζήλευαν και τα ΟΥΚ ακόμα). Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι το ΚΚΕ βολεύεται από αυτή την κατάσταση.
Σε κάθε δημοσκόπηση βλέπει ότι τσιμπάει και μισή μονάδα παραπάνω και αυτοικανοποιείται(άσχετα αν στις εκλογές πάρει πάλι τα @@ του).
- Οι ΔΕΞΙΟΙ θέλουν να συμμετάσχουν αλλά δεν έχουν αρχηγό-συντονιστή,ώστε να τους καθοδηγήσει. Τους έβλεπες χαμένους ανάμεσα στους άλλους να ψάχνονται.Ενας να βρεθεί να τους παρακινήσει η να τους μαζέψει και θα εκπλαγούμε όλοι ευχάριστα.
- Σίγουρα υπήρχαν πολλοί ΠΑΣΟΚΟΙ κυρίως συνδικαλιστές(όχι το τομάρι ο Παναγόπουλος και ο σαλιάρης ο Παπασπύρου δεν ήταν εκεί),των οποίων έχουν θίξει τα κεκτημένα.
- Αρκετοί αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ με τα LACOSTE και τα FREDPERY.
-Τέλος πολλοί μα πολλοί διαδηλωτές ανένταχτοι,τρελαμμένοι,αηδιασμένοι,κοψοχέριδες,έτοιμοι να φάνε κόσμο. Το επαναλαμβάνω,ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΟΣΜΟ.
Αυτοί είναι και θα είναι το μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση.Οσο δεν έχουν ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ, θα ξεσπούν στα λόγια και στα συνθήματα. ΑΝ ΟΜΩΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ να τους στοιχίσει,τότε τύφλα να έχουν οι ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ.
-Θα διαλύσουν τα πάντα. Το μάτι τους έχει γυαλίσει,αρχίζουν να έχουν τα πρώτα στάδια της πείνας και πάνω από όλα θέλουν ΧΡΗΜΑ και ΑΙΜΑ.
Πάντως κατά την ταπεινή μου άποψη,από σήμερα και μετά πολλά θα αλλάξουν.Η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει.
Μπορεί η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και οι λοιποί τεθλιμμένοι συγγενείς να κάνουν τα πάντα για τον ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ και ΣΩΜΑΤΙΚΟ έλεγχο ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά δυστυχώς για αυτούς τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από αύριο.
Υ.Γ Πολύ αστυνομία ρε παιδιά. Που βρέθηκε ΤΟΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ρε παιδιά.ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.